Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Logitech nākusi klajā ar inovatīvu datorpeli

Reizēm nav slikti izgudrot velosipēdu no jauna. Un reizēm tas arī izdodas. Logitech prezentējusi skārienjutīgu datorpeli, kura spēj darboties arī kā prezentāciju vadības rīks – Logitech Cube.

Pele, kā jau musdienās ierasts, ir bezvadu un izmanto Unifying tehnoloģijas raiītāju, kurš ļauj pieslēgt vairākas (šo tehnoloģiju atbalstošas) perifērijas ierīces vienlaicīgi.

Īpatnēji, ka Logitech Cube paredzēts izplatīt tikai tiešsaitē ar ražotāja mājaslapas starpniecību – tradicionālajā mazumtirdzniecībā tā nebūs pieejama. Cena – nepilni Ls 50.

Lūk, ko ražotājs raksta preses relīzē:

Logitech Cube - Logitech izgudro peli no jauna

Kabatas izmēra pele, kas atstās iespaidu

FREMONTA, Kalifornija. 2012.gada 5.janvāris — Vēlreiz no jauna definējot veidu, kā mēs mijiedarbojamies ar ciparu pasauli, šodien Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) atklāja Logitech® Cube. Logitech Cube unikālais dizains, kas liek pārdomāt, kāda var būt datorpele, piedāvā visu, ko sagaidāt no datorpeles, turklāt, kad tas nepieciešams, kļūst par prezentācijas ierīci.

Izmantojot kā peli, Logitech Cube ritinās, kad jūs velkat ar pirkstu pa galveno paneli, pateicoties Logitech Flow Scroll programmatūrai, kas nodrošina plūstošu ritināšanu, gluži kā jūsu viedtālrunī.

“Ar tā eleganto dizainu, Logitech Cube tūlīt iekrīt acīs,” sacīja Tods Volkers, Logitech zīmola vadītājs. “Bet tas nav tikai īpatnējs dizains. Cube ir nepieciešamās īpašības, lai klejotu tīmeklī vai veidotu svarīgu prezentāciju, turklāt tā ir neliela izmēra.”

Lai izmantotu Logitech Cube kā prezentācijas ierīci, viss, kas nepieciešams, ir pacelt to gaisā un brīdi vēlāk tā jau ir prezentācijas režīmā. Klikšķinot peles virsmu, jūs pārvietojaties uz nākamo slaidu un, ja nepieciešams atgriezties, vienkārši apgrieziet peli un noklikšķiniet vēlreiz.

Šo kabatas lieluma peli būs viegli pārnesāt no darba vietas uz apspriežu telpu, vai pārnest no dzīvojamās istabas uz virtuvi.

Logitech Cube ir nelielais Logitech Unifying uztvērējs ar Logitech uzlaboto 2.4 GHz savienojumu, kas ir pietiekami neliels, lai pavilktu pieslēgts jūsu datoram, kad to pārnēsājat. Tas dod jums vada savienojuma uzticamību ar bezvadu priekšrocībām, kā arī iespēju ar vienu uztvērēju savienot līdz sešām saderīgām ierīcēm. Pievienojiet tastatūru vai citu peli bez neērtībām, ko sagādā vairāki USB uztvērēji.

Logitech Cube ir godalgota International CES Innovations 2012 Design and Engineering Awards datoru ārējo ierīču kategorijā.

Cena un pieejamība

Sagaidāms, ka Logitech Cube Eiropā būs nopērkama no šī gada janvāra tikai tiešsaistē www.logitech.com par €69.99 un tai ir 3 gadu garantija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko