Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

PR: Turpmāk SEB Klientu centra tālrunis būs 8777

Klientu ērtībām no šīs nedēļas SEB banka ievieš īso tālruņa numuru Klientu centram – līdzšinējā 80008009 vietā klienti turpmāk tiek aicināti zvanīt uz 8777 (no ārzemēm zvanot: +371 2777 8777). Pārējas posmā, kas noteikts līdz šī gada 31. decembrim, ar SEB Klientu centru būs iespējams sazināties, izmantojot līdzšinējo tālruņa numuru. Zvanot uz šo tālruni, klienti tiks informēti par jauno tālruņa numuru un aicināti turpmāk izmantot 8777.

SEB bankas vecāka viceprezidente Šarlota Hagberga: „Klientu centrs un tā nodrošinātā komunikācija ar klientiem ir ļoti svarīga veiksmīgas klientu apkalpošanas sastāvdaļa, jo šobrīd pieaug to klientu īpatsvars, kas izmanto bankas sniegtos pakalpojumus internetā vai citos e-kanālos un nepieciešamības gadījumā telefoniski saņemts atbalsts ir ļoti būtisks. Klientu centra darbība mums kalpo arī kā atgriezeniskā saite ar klientu, jo saņemtie klientu jautājumi liek novērtēt to kopējo aktualitāti finanšu pakalpojumu izstrādē un attīstīšanā.”

Katru darba dienu SEB Klientu centrs pieņem vairāk kā 1400 zvanus, visaktīvāk atbildot uz jautājumiem no plkst. 9:00 līdz 12:00, kā arī no plkst. 16:00 līdz 17:00. SEB bankas konsultanti atbild uz jautājumiem par bankas pakalpojumiem, Ibankas iespējām un darbību, kā arī pieņem pieprasījumus par nozaudēto maksājumu karšu bloķēšanu.

Sazinoties ar SEB banku, zvanot uz jauno tālruņa numuru, klients maksās saskaņā ar sava sakaru operatora noteikto tarifu zvaniem uz mobilo tālruni.

Sazināties ar SEB Klientu centru ir iespējams darba dienās no plkst. 8:00 līdz 20:00.

SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu. SEB grupa sniedz universālas bankas pakalpojumus Zviedrijā, Vācijā un Baltijas valstīs – Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. SEB grupa ir pārstāvēta arī citās Ziemeļvalstīs, Polijā, Ukrainā un Krievijā, kā arī lielākajos finanšu centros visā pasaulē. Uz 2009. gada 31. decembri SEB grupas kopējie aktīvi veido 2,308 miljardus Zviedrijas kronu (~225 miljardi eiro), kopējie aktīvi pārvaldīšanā – 1,356 miljardi Zviedrijas kronu (~132 miljardi eiro).  SEB grupā strādā vairāk kā 20 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Papildu informācijai:
Agnese Strazda, SEB bankas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja – 67215521, 29149306
[email protected]
Vairāk par SEB grupu Latvijā:
www.seb.lv
www.seb.lv/wap  
Twitter/SEB_Latvia
Twitter/SEBekonomisti

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses