Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

PR: AS „Balticovo” darbībā ieviests ISO 31 000 kvalitātes standarts

Ziemeļeiropas reģiona lielākā vistu olu un olu produktu ražotāja, uzņēmuma AS „Balticovo” darbībā ieviests ISO 31 000 standarts.

ISO 31 000 ir jauns starptautisks standarts, kas pēc četru gadu izstrādāšanas pirmo reizi ir publicēts 2009. gada decembrī. Standarts nosaka vispārējas risku vadības principu un ieviešanas vadlīnijas. Standarta ievērošana ir brīvprātīga un tas nav paredzēts uzņēmumu sertificēšanai. Tāpēc, adoptējot vispārējos principus, ir iespējams ņemt vērā organizācijas specifiskās vajadzības.

„Uzskatījām, ka kvalificēšanās šim riska vadības standartam nepieciešama turpmākai uzņēmuma attīstībai”, apliecina AS „Balticovo” valdes priekšsēdētājs Arnis Veinbergs. „ISO 31 000 ieviesām sadarbībā ar risku un apdrošināšanas pakalpojumu kompāniju SIA „Marsh”.

„AS “Balticovo” ir sekmīgi uzsākusi darbu pie risku vadības ieviešanas saskaņā ar ISO 31 000 noteiktajām vadlīnijām. Riski un iespējas ir identificēti visās uzņēmuma darbības jomās. Tiek domāts par pasākumiem svarīgāko risku mazināšanā un tiek sekots šo plānu izpildei.
Ar risku vadības pielietošanu ikdienā AS “Balticovo” spēj labāk apzināties un sagatavot uzņēmuma komandu rīkoties dažādu ārēju un iekšēju draudu un iespēju realizēšanās situācijām. Tādējādi uzņēmums spēj veidot pārliecību par uzņēmumu kā stabilu sadarbības partneri un drošu darba devēju,” informē SIA „Marsh” pārstāvis Kaspars Ummers.

Jau ziņots, ka AS „Balticovo” ir saņēmusi ISO 9001, ISO 22 000, BRC un IFS kvalitātes standartu apliecinājumus.  

Par AS „Balticovo”


Bāzes uzņēmums putnu fabrika „Iecava” dibināts 1972. g., SIA „Balticovo” – 1993. g.. Īpašnieks ar 95% uzņēmumu akciju – Latvijas pilsoņiem piederošais BCO. Šobrīd Baltijas valstīs AS „Balticovo” ir olu un olu produktu ražošanas nozares līderis ar tirgus daļu Latvijā ap 40%. Uzņēmuma reorganizācija uzsākta 2004. gadā. Investīcijas kopš 2005.g. sākuma ir ap 18 miljoniem latu. Apgrozījums 2008. gadā ir 19,5 miljoni latu, provizoriskais apgrozījums 2009. gadā – 22,5 miljoni latu. Eksportē 70% no visas saražotās produkcijas. Strādājošo skaits 2010.g. jūlijā – 180 darbinieki. Ražošanas apjomi pēdējo piecu gadu laikā pieauguši 2,5 reizes. Uzņēmums atrodas Latvijā, Iecavas novadā.

Papildu informācija: www.balticovo.lv
Papildu informācija: Liāna Bokša, AS „Balticovo” komunikācijas konsultante, e-pasts: [email protected]

Par Marsh Inc.


Marsh Inc. ir pasaules līderis risku un apdrošināšanas pakalpojumu jomā - nodarbina aptuveni 23 000 darbinieku. Marsh ietilpst Marsh & McLennan Companies (MMC) uzņēmumu grupas sastāvā. Marsh Inc. piedāvā risku konsultācijas, apdrošināšanas brokeru pakalpojumus un apdrošināšanas programmu pārvaldes pakalpojumus uzņēmumiem, valsts iestādēm, asociācijām, profesionālo pakalpojumu sniedzējiem un privātpersonām visā pasaulē – vairāk nekā 100 valstīs. Marsh Inc. Latvijā uzsāka darbu 2002. gada 2. decembrī, dibinot Marsh SIA. Marsh SIA trīs galvenie darbības virzieni: ir apdrošināšanas starpniecība, risku vadība un personālvadības konsultācijas. Papildu informācija: www.marsh.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairāk jākrāj pašiem

Grozījumi Pensiju likumā nosaka to, ka laika periodā no 2025. gada 1. janvāra līdz 2028. gada 31. decembrim pensiju 2. līmenī tiek novirzīti vien 5% no bruto algas, savukārt 15% tiks novirzīti...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses