Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PR: CEMEX valdē veiktas izmaiņas

Par cementa, betona un inerto materiālu ražotāja CEMEX valdes locekļiem iecelti betona un inerto materiālu ražošanas direktors Jānis Freibergs un stratēģiskās attīstības nodaļas vadītājs Renārs Griškevičs.

Jānis Freibergs (dzimis 1953.gadā) iepriekš bijis SIA Rudus valdes priekšsēdētājs. Rīgas Tehniskajā universitātē ieguvis maģistra grādu inženierzinātnē un maģistra grādu inženierekonomikā.

Renārs Griškevičs (dzimis 1980.gadā) iepriekš strādājis CEMEX par stratēģiskās plānošanas finanšu analītiķi, vēlāk par loģistikas departamenta vadītāju. Latvijas Universitātes Ekonomikas fakultātē ieguvis bakalaura grādu starptautiskajās ekonomiskajās attiecībās un maģistra grādu Eiropas studijās.

CEMEX novērtē ieguldījumu, ko uzņēmuma attīstībā snieguši iepriekš valdē strādājošie Alehandro Kaisedo (Alejandro Caicedo) un Mihails Mazurkevičs (Michal Mazurkiewicz), kas, atbilstoši uzņēmuma praksei, turpinās darbu uzņēmumos Spānijā un Polijā, tā nodrošinot informācijas un pieredzes apmaiņu.

CEMEX ir viens no pasaules līderiem celtniecības materiālu ražošanā un nodrošina uzticamu servisu vairāk nekā 50 pasaules valstīs. Latvijā CEMEX sācis darbu 2005.gadā. 2007.gadā sākta jaunas cementa rūpnīcas būvniecība Brocēnos. CEMEX ar 250 miljonu eiro lielām investīcijām, kas ieguldītas jaunās cementa rūpnīcas celtniecībā, kā arī investīcijām betona ražotņu, infrastruktūras objektu un izejvielu ražotnēs, ir lielākais industriālais investors Latvijā kopš tās neatkarības atjaunošanas. Uzņēmums lielu uzmanību velta apkārtējās sabiedrības labklājībai, pastāvīgi veicot uzlabošanas pasākumus ražotnē un rūpējoties par sabiedrības interešu veicināšanu.


Informācijai:
Elīna Vikmane
+371 26 456 456
[email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses