Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Bite Latvija iegādājas Stream Networks un Latnet

Telekomunikāciju uzņēmums Bite Latvija iegādājies SIA Stream Networks un tā meitasuzņēmumu - vienu no Latvijā vecākajiem informācijas tehnoloģiju un telekomunikāciju uzņēmumiem Latnet serviss, aģentūru LETA informēja Bite Latvija vadītājs Kaspars Buls.

Kā skaidro Buls, Stream Networks un Latnet serviss ir veiksmīgi uzņēmumi ar kvalitatīviem informācijas un komunikāciju tehnoloģiju (IKT) pakalpojumiem, augstas kvalifikācijas speciālistiem un ievērojamu pieredzi biznesa klientu apkalpošanā. "Apvienojot spēkus, mēs varēsim integrēt mobilo sakaru pakalpojumus ar moderniem IKT risinājumiem, piemēram, optisko internetu, IP telefoniju, video novērošanu, mākoņpakalpojumiem un citiem mūsdienās aktuāliem biznesa pakalpojumiem, piedāvājot biznesa klientiem pilna servisa pakalpojumus," norāda Buls.

Abu iegādāto uzņēmumu komanda un tās līdzšinējais vadītājs Edgars Ricevs turpinās darbu apvienotajā uzņēmumu struktūrā. Ricevs arī turpinās darbu Stream Networks un Latnet serviss valdēs kā to priekšsēdētājs.

Darījuma noslēgšanai nepieciešama Konkurences padomes atļauja.

Darījuma summa netiek atklāta.

Kā liecina Firmas.lv dati, Stream Networks līdz šim tieši un pastarpināti piederēja Edgaram Ricevam. Uzņēmums dibināts 2007.gadā, tā pamatkapitāls ir 5590 eiro. Uzņēmuma apgrozījums pēdējos trīs gados bijis aptuveni 3,7 miljoni eiro, bet peļņa pieaugusi no 134 981 eiro 2014.gadā līdz 310 158 eiro pērn.

Latnet serviss pilnībā pieder uzņēmumam Stream Networks. Tā apgrozījums pēdējos gados bijis aptuveni divi miljoni eiro, bet peļņa 2016.gadā bijusi 253 907 eiro.

Kā norādīts Latnet serviss mājaslapā, 1992.gadā dibinātais Latnet ir viens no Latvijā vecākajiem informācijas tehnoloģiju un telekomunikāciju uzņēmumiem. "Varam lepoties, ka 1993.gadā Latvijā pirmais izveidotais domēns bija tieši Latnet.lv," norāda uzņēmums.

Bite Latvija ir starptautiskās aktīvu pārvaldīšanas kompānijas Providence Equity Partners uzņēmums. Bite Latvija apgrozījums pagājušajā gadā bija 78,971 miljons eiro, kas ir par 17,4% vairāk nekā 2015.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa pieauga par 39,7% un bija 7,345 miljoni eiro.

Providence Equity Partners šogad par 115 miljoniem eiro iegādājas visu Zviedrijas mediju grupas MTG Baltijas biznesu – visus televīzijas (TV) kanālus, bezmaksas un maksas TV pakalpojumus, kā arī radio un digitālos aktīvus. Jaunais uzņēmums ar nosaukumu All Media Baltics turpmāk apvienos visus Baltijā līdz šim reģistrētos MTG uzņēmumus, tostarp TV3, LNT, Viasat, Star FM un Smart AD.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kad klasiskā reklāma nav variants, jādomā radoši

Dzīvojot dinamiskās konkurences apstākļos, kur auditorijas uzmanība ir augstvērtīga deficīta prece, par kuru notiek nepārtraukta cīņa, uzņēmumiem un to zīmoliem ir vitāli svarīgi prast izcelties ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses