Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Irina Maligina savas Olainfarm akcijas nodod Igaunijā jaundibinātam uzņēmumam

Zāļu ražotāja Olainfarm bijušā īpašnieka Valērija Maligina, kurš mira 2017. gada decembrī, meita Irina Maligina nodevusi visas sev piederošās Olainfarm akcijas - 7,79% - jaundibinātam uzņēmumam Iagunijā Olfim Ou, kura vienīgā īpašniece ir viņa pati, liecina paziņojums biržai Nasdaq Riga.

 

Tādejādi Maligina no tiešās Olainfarm akciju īpašnieces kļuvusi par netiešo īpašnieci. Olfim Ou ir Igaunijā reģistrēts uzņēmums, kura vienīgā dalībniece ir pati Maligina.

Jau ziņots, ka Irina Maligina palielināja līdzdalību Olainfarm kapitālā līdz 7,79%.

Kā teikts paziņojumā biržai Nasdaq Riga, no 2018. gada 25. septembra Maliginai pieder 1 097 051 Olainfarm akcija, kas veido 7,79% no kompānijas balsstiesīgā kapitāla.

Olainfarm akciju kapitālu veido kopumā 14 085 078 akcijas 1,4 eiro nominālvērtībā.

Pēc biržas Nasdaq Riga datiem Valērijam Maliginam tiešā veidā piederēja 26,92% Olainfarm akciju, bet netiešā veidā ar SIA Olmafarm starpniecību - 42,56% Olainfarm akciju.

Septembrī Maligina meitas Irina Maligina, Nika Saveļjeva un Anna Emīlija Maligina saņēma mantojuma apliecības, tādējādi mantojums tika oficiāli sadalīts, taču mantiniecēm vēl bija jāparaksta vienošanās par mantojuma sadali.

Olainfarm lielākās akciju paketes īpašnieka - SIA Olmafarm - kapitāldaļas starp mantiniekiem joprojām nav sadalītas, bet vienīgā uzņēmuma amatpersona ir Irina Maligina.

Vienlaikus Maligina mantinieces ir noslēgušas vienošanos ar Maligina atraitni Elīnu Maliginu, kura nebija minēta testamentā, par viņai likumīgi pienākošās mantojuma daļas izmaksu. Vienošanās ir konfidenciāla.

Olainfarm koncerna apgrozījums 2018. gada pirmajā pusgadā bija 61,844 miljoni eiro, kas ir par 1,4% mazāk nekā pērn attiecīgajā periodā, bet koncerna peļņa palielinājās par 1,5%, sasniedzot 5,786 miljonus eiro.

Olainfarm nodarbojas ar gatavo zāļu formu, farmaceitisko preparātu un uztura bagātinātāju, kā arī ar ķīmisko vielu un aktīvo farmaceitisko ingredientu ražošanu. Kompānijas akcijas kotē Nasdaq Riga oficiālajā sarakstā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses