Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Eko-velo orientēšanās aicina iepazīt Rīgas zaļākās vietas

Lai veiksmīgi iesāktu šo pavasari un ievingrinātu kājas jaunajai velo sezonai, šos sestdien, 12.aprīlī, zaļā biedrība homo ecos: aicina piedalīties eko-velo orientēšanās pasākumā, kas sāksies pulksten 11.00 Kronvalda parkā. Pasākuma gaitā notiks velo orientēšanās divu līdz trīs stundu garumā, iepazīstot zaļākās vietas Rīgā. Kā jau orientēšanās maršrutā ierasts, neizpaliks arī dažādu atraktīvu uzdevumu veikšana, būs arī ideālu velo novietņu meklējumi pilsētā, bet noslēgumā - kopīga piknikošana.
Ja gribi piedalīties, tev nepieciešams velosipēds (ja tev nav sava velosipēda, bet apsver domu par tā iegādi, iespējams pasākuma dienā izīrēt velosipēdu ar dalībnieka atlaidi Gandrs veikalā) un laikapstākļiem piemērots apģērbs. Kā arī, protams, priecīgs, radošs, atraktīvs noskaņojums.
Pasākuma dalībnieku skaits ir ierobežots (pieteikšanās līdz 10.04.2014. 15.00), tāpēc pasteidzies un piesakies aizpildot anketu kur norādi arī, vai tev būs nepeiciešams īrēt velosipēdu! Anketa atrodama te: http://ejuz.lv/4fa96.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Vides Diena

Vairāk Vides Diena


Tūrisms

Vairāk Tūrisms


Ceļošana

Vairāk Ceļošana


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena