Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Laikrakstam Diena jauns pielikums Dabas Diena

No 2.oktobra katru otro nedēļu trešdienās kopā ar laikrakstu Diena iznāks jauns pielikums Dabas Diena par dabas izzināšanu, aktīvo atpūtu un vides vērtību apzināšanos.

Dabas Diena popularizēs sabiedrībā interesi par dabas izzināšanu un rosinās izmantot aktīvās atpūtas dabā iespējas veselīgai un interesantai laika pavadīšanai dažādām vecumu un sociālajām sabiedrības grupām.

Pielikuma galvenā redaktore Inga Melberga stāsta: "Tas ir mīts, ka par atpūtu dabā interesējas tikai ar mežkopības, medniecības un tamlīdzīgām nozarēm saistītie profesionāļi vai ekstrēmu izklaižu cienītāji. Katrs var atrast sev tīkamu atpūtu mežā vai pie kādas ūdenskrātuves, turklāt jebkurā gadalaikā, tādēļ informācija, kur un ko izzināt dabā, ir vienlīdz aktuāla kā jauniešiem, tā ģimenēm un sportiska dzīvesveida entuziastiem." 

Jaunā pielikuma Dabas Diena četrās lappusēs iekļautais aptvers plašu tematu loku, proti, stāstus par  makšķerēšanu, medībām, lauku tūrismu un aktīvo tūrismu dabā, piemēram, velotūrismu, maratoniem, orientēšanos, slēpņošanu, laivošanu un slēpošanu. 

Tāpat Dabas Diena informēs lasītājus par ikdienā noderīgām aktualitātēm - talkām, atkritumu šķirošanu un jaunākajām nozares ziņām vai izmaiņām likumdošanā. Latvijā pazīstami pavāri dalīsies ar receptēm, kā garšīgāk pagatavot sulīgu medījumu, upē noķertu līdaku vai mežā salasītās sēnes. 

Pirmajā numurā varēs lasīt par gājputnu vērošanu un to, ko piedāvā Tērvetes dabas parks. Padomos par atkritumu šķirošanu mežā dalīsies Māris Olte. Tāpat arī varēs iepazīt Spiningošanas čempionata uzvarētāju Jāni Stepko un viņa komandu. 

Laikraksts Diena ir lasītākais nacionālais laikraksts Latvijā. Tas iznāk piecas reizes nedēļā - pirmdienās ar pielikumu Sporta Diena, trešdienās ar pielikuma Dabas Diena un Skolas Diena, ceturtdienās ar izdevumu Kultūras Diena un Izklaide un televīzijas programmu TV Diena, bet piektdienās ar pielikumu Senioru Diena un žurnālu Sestdiena.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Vides Diena

Vairāk Vides Diena


Tūrisms

Vairāk Tūrisms


Ceļošana

Vairāk Ceļošana


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena