Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Zelenskis: Krievija ar raķešu triecieniem mēģina izgāzt dusmas par savu nespēku

Krievija ar otrdien veiktajiem raķešu triecieniem Ukrainā mēģina izgāzt dusmas par savu nespēku, savā nakts uzrunā paziņoja Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.

Krievijas karaspēks otrdien izšāva vairāk nekā 20 raķešu uz dažādiem Ukrainas reģioniem valsts rietumos un centrālajā daļā, kā arī apšaudīja dzelzceļa stacijas un elektrības apakšstacijas.

"Acīmredzot Krievijas militāristi šodien galēji nervozi reaģēja uz mūsu panākumiem. Dažādas Ukrainas pilsētas atkal kļuva par mērķiem Krievijas raķetēm, Krievijas triecieniem. Ļviva, Vinnica, Kijivas apgabals, Dnipropetrovskas apgabals, Odesa, Harkivas apgabals - tas viennozīmīgi neliecina par to, ka Krievijai būtu kāds īpašs militārs mērķis. Dot triecienu Aizkarpatiem? Ko tas konkrēti var dot Krievijai? Viņi mēģina izgāzt dusmas par savu nespēku. Tāpēc, ka Ukraina viņiem nav pa spēkam."

"Tomēr [Krievijai] pa spēkam - vismaz pagaidām - ir nodedzināt bērnu atrakcijas Harkivas Gorkija parkā vai sagraut kādu tiltu, vai noliktavu ar graudiem, vai dzīvojamo namu ar cilvēkiem. Jo vairāk šādu triecienu, jo tālāk Krievija ir no civilizācijas. No tā, kas tiek saukts par civilizētību," sacīja Zelenskis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Trūkst reālas rīcības

Investīciju klimats Latvijā investoru vērtējumā 2023. gadā sasniedzis viszemāko vērtību – 1,9 punktus no 5, un salīdzinājumā ar 2022. gada mērījumiem vērtējums nokrities par 0,4 punktiem. Tā secin...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē