Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Zelenskis: Tie, kuri apšauda Ukrainas pilsētas, neizbēgami tiks sodīti

Tie, kuri apšauda Ukrainas pilsētas, neizbēgami tiks atrasti un sodīti, paziņoja Ukrainas prezidents Volodomirs Zelenskis.

Runājot par svētdien notikušo Krievijas raķešu triecienu, kurā tika sagrauta piecstāvu dzīvojamā ēka Doneckas apgabala Časivjarā, nogalinot 15 cilvēku, Zelenskis videouzrunā teica: "Tas bija raķešu trieciens. Un katrs, kurš dod pavēles dot tādus triecienus, katrs, kurš tādus īsteno pret parastām mūsu pilsētām, pret dzīvojamajiem rajoniem, nogalina absolūti apzināti."

"Pēc šādiem triecieniem slepkavas nevarēs teikt, ka kaut ko nav zinājuši vai kaut ko nav sapratuši," uzsvēra Ukrainas prezidents.

"Visi, kuri īstenoja šo apšaudi, citus raķešu triecienus, visi, kuri dod triecienus mūsu pilsētām no reaktīvās artilērijas, kā Harkivas apgabalā, Zaporižjas apgabalā, tā arī Krivijrihai, tāpat Siverskai un Vuhledarai Doneckas apgabalā, viņi visi tiks atrasti,"  sacīja Zelenskis.

Viņš norādīja, ka nacistiskos slepkavas atrod visā pasaulē un tiesā pat tad, kad viņiem jau  ir deviņdesmit vai simt gadu.

"Protams, mēs negribam gaidīt tik ilgi. Taču es minu šo piemēru. lai parādītu, ka sods ir nenovēršams katram krievu slepkavam, absolūti katram. Gluži kā nacistiem. Un lai viņi necer, ka viņu valsts viņus aizstāvēs. Krievija pirmā viņus pametīs, kad mainīsies politiskie apstākļi,"  teica Ukrainas prezidents.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Leiena: Krievija fokusē hibrīduzbrukumus pret Somiju

Krievija tagad fokusē savus hibrīduzbrukumus pret Somiju, izmantojot nelegālos imigrantus, lai destabilizētu šo valsti, piektdien paziņojusi Eiropas Komisijas (EK) prezidente Urzula fon der Leiena.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē