Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Ziemas sports

Atsāk uz sava ledus © DIENA

Kamaniņu izlases treneris un menedžeris Daniels Fogelis: trasē ātruma pietiek, atliek veikt savus braucienus.

Eiduka izcīna piekto vietu Tour de Ski 20 kilometru iedzīšanā

Latvijas distanču slēpotāja Patrīcija Eiduka trešdien Vācijā Tour de Ski seriāla ceturtajā posmā izcīnīja piekto vietu 20 kilometru iedzīšanā brīvajā stilā, sasniedzot augstāko rezultātu, kas jebkad padevies Latvijas slēpotājiem Pasaules kausa sacensībās, kamēr uzvaru izcīnīja Zviedrijas sportiste Frīda Kārlsone.

Latvijas bobslejisti atgriežas Pasaules kausā un tiek pie jauna sponsora – Optibet

Jau šajā nedēļas nogalē pēc svētku brīvdienām atsākas Pasaules kausa izcīņa bobslejā un skeletonā. Pirmie trīs posmi tika aizvadīti Ziemeļamerikas trasēs, bet šonedēļ tūre atgriežas Eiropā ar sacensībām Vācijas trasē Vinterbergā. Gan divnieku, gan četrinieku sacensībās Latviju pārstāvēs divas ekipāžas – Emīla Cipuļa un Jēkaba Kalendas komandas. Latvijas bobsleja izlase uzsākusi jaunu sadarbību ar Optibet, kura simbolika turpmāk būs redzama uz Latvijas bobsleja kamanām un sportistu inventāra.

Šomēnes Siguldā notiks Eiropas kausa posms bobslejā un skeletonā

No 19. līdz 21.janvārim Siguldas trasē notiks Eiropas kausa izcīņa bobslejā un skeletonā. Sacensībās piedalīsies vadošo Eiropas valstu bobsleja un skeletona daudzsološie sportisti, arī vairāki pieredzējuši atlēti. Plaša pārstāvniecība Siguldā būs arī Latvijas izlasei, informē Latvijas Bobsleja un skeletona federācija.

Rinks/Jegorovs uzvar Eiropas junioru čempionātā kamaniņu sportā

Latvijas ekipāža Kaspars Rinks/Vitālijs Jegorovs piektdien Altenbergā izcīnīja uzvaru Pasaules junioru kausa sacensībās, kas vienlaicīgi bija arī Eiropas junioru čempionāts, kamēr sieviešu divnieku sacensībās Marta Robežniece/Kitija Bogdanova ierindojās ceturtajā vietā.