Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Grāmatas

Grāmatu leiputrija Ķīpsalā © DIENA

Pirms laika, turoties pretī izklaides industrijas spiedienam un rūpējoties, lai "atraktivitātes" teju apsēstā sabiedrība nepadomātu, ka lasīt ir nūģīgi un garlaicīgi, radās sauklis, ka lasīt ir seksīgi.

Gatavojoties Rundāles pils dzimšanas dienai, veido grāmatu Dievinātā Doroteja

Gatavojoties Rundāles pils 282. dzimšanas dienai, muzejā publikācijai tiek gatavota grāmata, kas tapusi kā vēlīns veltījums Kurzemes hercogienei Dorotejai viņas 250. jubilejā, ko 2011. gadā muzejā iezīmēja neliela izstāde ar nosaukumu Dievinātā Doroteja, informēja Rundāles pils muzeja sabiedrisko attiecību speciāliste Ruta Bemberga.

Santa Mičule. Krišs Salmanis

Izdevniecība Neputns laikmetīgajai mākslai veltītajā sērijā Studijas bibliotēka laidusi klajā mākslas zinātnieces un kritiķes Santas Mičules grāmatu par mākslinieku Krišu Salmani, informēja izdevniecības pārstāve Dace Krecere.

Māra Zālīte. Paradīzes putni

Izdevniecība Dienas Grāmata laidusi klajā Māras Zālītes romānu Paradīzes putni, kas ir romāna Pieci pirksti otrā grāmata, informēja izdevniecības pārstāve Ieva Grabe.

Izdota bilžu grāmata bērniem Bize un Neguļa

Izdevniecība Liels un mazs laidusi klajā jaunu bilžu grāmatu bērniem Bize un Neguļa, kas veidota pēc animācijas studijas Atom art tāda paša nosaukuma filmas motīviem, informēja izdevniecības pārstāvis Andrejs Vīksna.

Andra Manfelde. Kurš no mums lidos?

Izdevniecībā Dienas Grāmata klajā nākusi Andras Manfeldes grāmata bērniem Kurš no mums lidos? ar autores ilustrācijām, informēja izdevniecības pārstāve Ieva Grabe.