Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Palladium notiks koncertiestudējuma Cabaret Bombaloo pēdējā izrāde

Pēc decembra izrāžu sērijas klubā Artelis. Gandrīz teātris koncertiestudējuma Cabaret Bombaloo veidotāji gatavojas īpaši veidotam lielkoncertam, kas notiks 25.janvārī koncertzālē Palladium, informēja koncertiestudējuma veidotāji.

Cabaret Bombaloo komanda ir pārliecināta, ka šis būs īpašs notikums, kura laikā mākslinieki atdos publikai atpakaļ to mīlestības un ovāciju devu, kas tika saņemta decembra izrādēs.

Koncertiestudējums Palladium koncertzālē notiks divās daļās ar starpbrīdi. Publikai sanākot, skanēs akustiska mūzika, ko atskaņos speciāli šim vakaram veidots mūziķu sastāvs.

Šī jau ir desmitā sezona, kad producentu grupa Virus Art, pulcējot talantīgus mūziķus, solistus, aktierus un dejotājus, publikas vērtējumam nodod savu jaunāko projektu - koncertiestudējumu Cabaret Bombaloo.

Izrādes allaž notiek decembrī, lai gan 2011.gada nogale tika izlaista, jo Cabaret trupa veidoja izrādi un piedalījās pieredzes apmaiņas laboratorijā Indijā. Līdz ar to jaunais koncertiestudējums ir starptautisks un eksotiskāks.

Kā jau visos līdzšinējos Cabaret iestudējumos, arī jaunajā iestudējumā skatītājus sagaida smalka kolāža ar mūziķu, dejotāju un dziedātāju piedalīšanos, krāšņi tērpi un dzīvas emocijas. Koncertšovā atkal varēs tikties ar Cabaret dīvām - šarmanto Žustīni jeb Aiju Vītoliņu un temperamentīgo Elzu jeb Elzu Rozentāli, kā arī simpātisko jauno talantu Dorianu, kuru atveidos Daumants Kalniņs vai Artūrs Šingirejs.

Papildus krāšņajam vokālam iestudējumā varēs baudīt arī plašo horeogrāfiju, kur būs laikmetīgā deja, tango, vēderdejas un pat indiešu klasiskās dejas Odissi elementi.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz pēdējo Cabaret Bombaloo izrādi var iegādāties Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko