Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Aktrisi Gvinetu Paltrovu nosauc par pasaules skaistāko sievieti

Izdevums People aktrisi Gvinetu Paltrovu nosaucis par pasaules skaistāko sievieti. Kopā ar G.Paltrovu daiļāko sieviešu sarakstā iekļautas arī aktrises Dženifera Lorensa, Džeina Fonda, Amanda Seifrīda, Halle Berija, Drū Berimora, Kerija Vašingtone, Zoja Dešanela, Kellija Roulenda un dziedātāja Pinka.

Pērn par pasaules skaistāko sievieti tika atzīta dziedātāja Bejonsē.

“Kad es pirmo reidzi dzirdēju, ka būšu uz žurnāla People pasaules skaistākajiem cilvēkiem veltītā izdevuma vāka, man šķita, ka kāds nolēmis mani izjokot,” atzina G.Paltrova. “Man novecojot, mana izpratne par skaistumu ir mainījusies. Tas izklausās kā klišeja, bet skaistums patiešām nāk no iekšienes. Tie cilvēki, kuriem ir patiesa gudrība un izpratne, manā skatījumā pēkšņi kļūst skaisti,” izdevumam People atklāja G.Paltrova.

40 gadus vecā G.Paltrova aktiermākslai pievērsās 1990.gadā. Viņa filmējusies tādās kinolentēs kā Talantīgais Misters Riplijs, Proof, Emma, Durvis aizveras, Lielās cerības, Iemīlējies Šekspīrs, Dzelzs Vīrs un citās. Aktrise ir precējusies ar grupas Coldplay līderi Krisu Mārtinu, viņu laulībā piedzimuši divi bērni.

“Es jūtos visskaistākā, kad esmu es pati – kad pieņemu to vietu un laiku, kurā esmu, kad sevi netiesāju, kad man ir miers, kas nāk kopā ar mīlestību pret sevi un saviem trūkumiem,” klāstīja G.Paltrova.

“Kad biju jaunāka, man skaistums asociējās ar Bārbijas lelles tēlu. Tagad man ir pavisam citādāka izpratne,” pauda divu bērnu māte. “Es jūtos daudz laimīgāka, nekā pirms 20 gadiem,” sacīja G.Paltrova.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko