Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Ar žiguli gar Daugavu - startē brauciens VAZ Vasara 2014

Šajā nedēļas nogalē norisināsies pasākums VAZ Vasara 2014, kura laikā gar Daugavu dosies dučiem VAZ auto, informē pasākuma pārstāvis Viesturs Balts.

Pasākuma mērķis ir pulcēt VAZ markas automašīnu īpašniekus, lai tie varētu tikties un apmainīties ar pieredzi. Iecerēts arī parādīt, ka vecie automobiļi VAZ arī šodien ir pilnvērtīgi spēkrati, tai pat laikā esot arī antīkas vērtības.

Brauciena VAZ Vasara 2014 maršruts vedīs cauri Latvijai visā Daugavas garumā - no Rīgas līdz Pāterniekiem.

Starts braucienam tika dots šodien plkst.8 pie Mangaļsalas mola Rīgā.

Sestdien, 26.jūlijā, ceļš vedīs caur Pļaviņām, Jēkabpili un Līvāniem līdz Daugavpilij, kur dalībnieki apmeklēs Daugavpils skrošu rūpnīcu un izies ekskursiju pa Daugavpils cietoksni.

Svētdien tiks mērots atlikušais ceļš līdz Pāterniekiem. Pasākuma noslēgums paredzēts Daugavpilī, kartingu trasē Blāzma. Tur automašīnu īpašnieki un to līdzbraucēji varēs atpūsties pēc garā ceļa un sacensties veiklībā, kā arī pārbaudīt savas un savu spēkratu spējas.

Žiguļu braucienu VAZ vasara rīko Latvijas VAZ klubs www.vazi.lv. Šis ir jau trešais šāda veida pasākums, kas, spriežot pēc augošā dalībnieku skaita, ar katru gadu kļūst arvien populārāks. Paredzams, ka pasākumā piedalīsies ap 40 VAZ markas auto.

Pagājušajā gadā VAZ Vasara 2013 maršruts veda gar jūras piekrasti no Ainažiem līdz Rucavai, kurā piedalījās 41 automašīna un 99 dalībnieki, un tika veikti 650 kilometri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko