Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Braiena Adamsa fotokamerai puskaila nekautrējas pozēt pat Pinka

Izrādās, ka kanādiešu mūziķim Braienam Adamsam ir kāds nopietns hobijs, kuram viņš velta nevien daudz laika, resursus, bet arī nekautrējas izmantot savu pazīšanos ar Holivudas aktieriem un pasaulslaveniem mūziķiem. Tā ir fotografēšana. Mūziķim pozējusi ne tikai nelaiķe Eimija Vainhausa un Miks Džegers, bet puskaila B.Adamsa kameras priekšā nav kautrējusies stāties arī dziedātāja Pinka.

B.Adamss atzinis, ka viņam tīk iemūžināt porterus. „Tas ir ceļojums, man patīk strādāt studijā un dažkārt izbraukumā. Vienmēr tiek iemūžināti patiesības pilni mirkļi, tajos vienmēr ir kaut kas spontāns un jautrs… taču es labprātāk strādāju studijā,“ mūziķi citē Oklahomas pilsētas muzeja blogs.

Februārī Vācijas pilsētā Diseldorfā sarīkota izstāde Bryan Adams - Exposed, kurā B.Adamss apkopojis savas 150 labākās fotogrāfijas. Izstādē aplūkojami ne tikai pazīstamu mūziķu portreti, bet arī britu armijas karavīri, kuri dienējuši Afganistānā. Līdzīga izstāde aizceļojusi arī uz ASV, Oklahomu, taču ar krietni mazāku foto skaitu – 50 darbiem.

Jāpiebilst, ka B.Adamss nav fotogrāfs-iesācējs – viņa darbi līdz šim publicēti ne tikai izdevumā Esquire, bet arī izstādīti dažādās galerijās, tostarp Saatchi galerijā Londonā. Mūziķis reiz pat iemūžinājis Lielbritānijas karalieni Elizabeti II, un šī bilde vēlāk izmantota uz pastmarkas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko