Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Grupa Pērkons jubilejas koncerttūri atklāj Līvānos

15. februārī ar koncertu Līvānu Kultūras centrā tika atklāta Ievas Akurateres un Jura Kulakova jubilejas koncertturneja Sapumpurots zars. Tūres ietvaros līdz vasaras beigām grupa Pērkons uzstāsies daudzās Latvijas pilsētās un brīvdabas estrādēs.

Koncerttūres atklāšanas koncerts notika grupas Pērkons dibinātāja Jura Kulakova dzimtajā pilsētā Līvānos, bez tam Juris Kulakovs ir Līvānu pilsētas goda pilsonis. Pēc koncertturnejas pirmā koncerta māksliniekus gaidīja pārsteigums - bankets, kurā piedalījās gan grupas tuvākie draugi un ģimenes locekļi, gan arī turnejas atbalstītāji. Par pirmo jubilejas kūku bija parūpējušās Jura Kulakova māsa un mamma.

Zaļā dziesma, Slidotava, Labu vakar, Dziesma par sapumpuroto zaru, Mana dienišķā dziesma, Balāde par gulbi un daudzi citi grupas grāvēji dzirdami mākslinieku jubilejas turnejā, koncertos tiek spēlētas arī sen neizpildītas dziesmas, informēja grupas Pērkons menedžments.

Šīs nedēļas nogalē koncerti gaidāmi Baložu pilsētas Kultūras namā un Valmieras Kultūras centrā, taču marta sākumā jubilejas turnejas autobuss piestās Mārupē, Dobelē, Siguldā, un Kuldīgā, koncerti kultūras centros gaidāmi arī aprīlī un maijā, savukārt vasarā notiks vairāki lielkoncerti brīvdabas estrādēs – Jelgavā, Liepājā, Saldū un citur, par kuriem plašāka informācija sekos.

Pērkons ir muzikāli idejiska brālība, kura caur gracioza anarhisma gaumi pauž patiesu, sirsnīgu līdzdalību savu laikabiedru pārdzīvojumiem, sasilda, iedrošina un dod spēku,” atzīst I.Akuratere.

Pērkons koncertos Sapumpurots zars uz skatuves kāpj pilnā sastāvā - Juris Kulakovs (taustiņi), Juris Sējāns (bass, vokāls), Leons Sējāns (solo ģitāra), Ieva Akuratere (vokāls), Raimonds Bartaševičs (vokāls) un Ikars Ruņģis (sitamie instrumenti).

Pilns koncertu saraksts un biļetes pieejamas Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 19.04.2024.

Eskalatorus izdomājuši vārguļi, kas nespēja kāpt augšā vai lejā pa kāpnēm bučojoties.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko