Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Latviešu modele Ginta Lapiņa izraudzīta par Diet Coke reklāmas kampaņas seju

Latviešu modele Ginta Lapiņa izraudzīta par reklāmas seju Diet Coke jaunajai reklāmas kampaņai, kuras autors ir prominentais amerikāņu dizainers Marks Džeikobss.

Kā vēsta laikraksts New York Post, Londonā pirmdien tiks atklāta Diet Coke kampaņa par godu dzēriena 30.gadadienai, kurā galvenie tēli būs pats Džeikobss un latviešu supermodele Ginta Lapiņa. Savukārt modele tviterī ierakstījusi: "Aizraujoša diena Londonā ar Marku Džeikobsu un Diet Coke!!! Palieciet kopā ar mani."

Atspirdzinošo dzērienu ražotājs Coca-Cola pagājušā gadā paziņoja, ka zīmola Diet Coke 30.gadadienas svinību kampaņai par radošo direktoru izraudzījies prominento amerikāņu dizaineru Marku Džeikobsu. Dizainers izstrādājis Diet Coke pudeļu un bundžiņu dizainu. Kampaņas laikā klajā jau nākuši vairāki Džeikobsa radītie reklāmas klipi, kuros filmējies arī pats Džeikobss, kā arī amerikāņu dziedātāja Teilore Svifta.

"Es jūtos ļoti pagodināts par iespēju ieņemt radošā direktora amatu Diet Coke kampaņā un dot savu ieguldījumu 30.gadadienas kampaņā. Diet Coke ir ikona, un es mīlu ikonas," sacīja Džeikobss.

“Mēs esam sajūsmā par Gintas panākumiem, viņa nepārtraukti pierāda savu top modeles statusu esot uz prestižo modes žurnālu vākiem vai augstās klases reklāmu kampaņās. Šīs kolas pudelītes, kuras gaidām atnākam ar pasta sūtījumu no Parīzes, turēsim plauktā par atmiņu,” pavēstīja G.Lapiņas Latvijas modeļu aģentūras DANDY vadība.

Par godu dzēriena 30. gadadienai M.Džeikobss izveidojis bundžu un pudeļu dizainu, kā arī kopējo noskaņu reklāmas kampaņai. Dizainers reklāmas kampaņas vizuālajā tēlā pievērsies sen atzītām vērtībām – astoņdesmito un deviņdesmito gadu stila un noskaņojuma.

Jau ziņots, Ginta Lapiņa ietekmīgākā pasaules modeļu portāla models.com veidotajā pasaules modeļu Top 50 sarakstā ieņem 27.vietu. Modeles Top 50 sarakstā tiek pēc veiksmīgi aizvadītām modes nedēļām, reklāmas kampaņām un citām aktivitātēm. Katrai modelei ir pagodinājums būt atzītai models.com topā. Veidojot sarakstu, tiek ņemts vērā gadu ilgs darbs un industrijas profesionāļu atzinība.

Papildināts ar piekto un sesto rindkopu - red.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 17.04.2024.

Kad savam gados jaunajam psihologam biju izstāstījis par savu tālās bērnības pieredzi ar karbīdu, paštaisītām pistolēm, čūsku ķeršanu un ložņāšanu pa nepabeigtām būvēm, viņš sāka zvanīt man,...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko