Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Mežaparkā aizvadīts trešais Sieviešu skrējiens

Piektdien, 1.maijā, Mežaparkā tikai aizvadīts trešais Sieviešu skrējiens. Pirmos gadus pasākums vēl bija kas jauns un neizmēģināts, bet nu jau kļuvis par ikgadēju tradīciju, kas vienotā startā pulcē tikai sievietes, kuras veic 7 kilometru distanci skrienot, ejot vai nūjojot. Šoreiz uzvaras laurus plūca Karīna Helmane veicot distanci nepilnās 27 minūtēs, portālu Diena.lv informēja pasākuma organizatori.

Rīts iesākās ar bērnu skrējienu, kurā piedalījās gan meitenes, gan zēni startējot piecās dažādās vecuma grupās. Paši mazākie dalībnieki veica 250 metru distanci, bet vecākie - apmēram kilometru.  Pēc pieveiktā skrējiena ikviens saņēma saņēma piemiņas medaļu un kārumu komplektu no pasākuma atbalstītajiem.

Pēc bērnu skrējiena uz starta līniju devās aptuveni trīs tūkstoši pieaugušo skrējiena dalībnieču. Gatavošanās šīs dienas lielajam startam sākās 8.martā, kad interesentes kopā ar treneriem varēja iesaistīties treniņos, kas Mežaparkā notika ik ceturtdienu.

Pirmā finišu sasniedza Karīna Helmane (0:26:52.65), aiz sevis atsājot Daci Landstrom (0:27:08.21), kura arī pagājušā gada Sieviešu skrejienā uzrādīja otro labāko rezultātu. Trešo vietu ieguva Ināra Lūse (0:28:58.48).

Organizatori arī atgādina, ka dalībnieces, kuras izvēlējās startēt ar laika kontroli, savus rezultātus var aplūkot pasākuma mājaslapā Sieviesuskrejiens.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko