Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Mūziķi Tviterī sēro par Beastie Boys dalībnieka nāvi

Sociālo tīklu Twitter pārpludinājušas daudzu pazīstamu mūziķu līdzjūtības saistībā ar grupas Beastie Boys mūziķa Adama Jauka jeb MCA nāvi, kurš mūžībā aizgāja piektdien, 4.maijā. Līdzjūtības izteikuši nevien grupas Duran Duran, Linkin Park un Dave Matthews Band mūziķi, bet arī Džastins Timberleiks, reperis Snoop Dog, BoyzIIMen un daudzi citi. 

Amerikāņu dziedātājs un ģitārists Billijs Džo Ārmstrongs tvītojis, ka savulaik ar A.Jauku runājis gandrīz katru dienu, jo Beastie Boys mūziķis bijis “pilns gudrības un iedrošinājuma priekš tāda pārbiedēta puikas kā es”. "Paldies, tev, MCA," tvītoja B.Dž.Ārmstrongs. 

Dž.Timberleiks savulaik interneta vietnē atzinis, ka viņu mūziķa nāve satriekusi. "Manas domas un aizlūgšanas par viņa ģimeni un mīļajiem," rakstīja dziedātājs. 

Savukārt reperis Snoop Dog bija lakonisks: "DM (dusi mierā), MCA. Tu esi leģenda un pionieris."

Dave Matthews Band mūziķis Stefans Lesards atzinis, ka viņa sirds salūzusi, dzirdot par Beastie Boys dalībnieka nāvi, jo mūziķis bijis viens no viņa lielākajiem iedvesmotājiem. 

Pateicību visiem par atbalstu un izrādīto mīlestību savā blogā ierakstījis Beastie Boys mūziķis Adams Horovics, atzīstot, ka šā brīža situāciju, parafrāzējot, varot raksturot kā "sūdi vagā". "Man ir prieks, ka tā mīlestība, ko Jauks veltīja pasaulei, nāk pie viņa tagad atpakaļ," rakstīja A.Horovics.

Kā zināms, pēc ilgas cīņas ar vēzi A.Jauks mūžībā aizgāja 47 gadu vecumā.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Austrijas un Šveices tresteri

Vīnogu izspaidu brendiju tradīcijā lielu ieguldījumu devuši ne tikai grapas meistari Itālijā. Šos destilātus attīstīt centušies ne tikai vācieši, bet arī šveicieši un austrieši.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko