Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Sestdien atklās Rīgas ziemas sporta un atpūtas parku

Sestdien tiks atklāts Rīgas ziemas sporta un atpūtas parks, kas izveidots Uzvaras bulvārī 15, piedāvājot iespēju galvaspilsētas iedzīvotājiem un tās viesiem izbaudīt ziemas priekus, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes pārstāve Indra Vilde.

Dienas gaitā notiks dažādas sportiskas aktivitātes, kā arī Sportland ziemas kausa izcīņa slēpošanas sprintā.

Sākot no plkst.10, svētku apmeklētājiem būs pieejamas dažādas atrakcijas. Patīkamu atmosfēru tajā radīs dīdžejs, bet par sportiskākām aktivitātēm dažādās stafetēs rūpēsies Disneja multfilmu varoņi. Kā īpašs piedzīvojums tiks piedāvāti izbraucieni haskiju vilktās kamanās pa Uzvaras parka sniegotajiem ceļiem, un savas izklaides aktivitātes piedāvās Latvijas Gumijlēcēju klubs. Šī, tāpat kā ikviena atklāšanas svētku atrakcija, apmeklētājiem būs bez maksas. Diemžēl slidotava pagaidām darbu neuzsāks neatbilstošu laikapstākļu dēļ.

Atklāšanas svētku galvenais notikums būs Sportland ziemas kausa izcīņas sacensības, kas notiks divās disciplīnās - 1,2 kilometri slēpošanas sprintā un bērnu slēpojumā, kuram būs noteikta distance 0.5km kilometra garumā. Pieteikšanās sacensībās iespējama veikalos Sportland un interneta vietnē www.sportland.lv, bet uzvarētājiem balvu fondu sarūpējis Sportland, Fischer, Isostar un SS Arkādija.

Rīgas ziemas sporta un atpūtas parkā izveidota vairāk nekā kilometru gara distanču slēpošanas trase, kurā iespējams slēpot gan klasiskajā solī, gan slidsolī. Savukārt tie, kuri dod priekšroku slidošanai, varēs izmantot plašu dabīgā ledus laukumu. Gan slēpošanas trase, gan slidotava apmeklētājiem ar savu inventāru būs pieejama bez maksas. Tāpat būs pieejama inventāra noma, nodrošinot ikvienu ar kvalitatīvām slēpēm un slidām, darbosies arī kafejnīca.

Lai varētu uzlabot slēpošanas un slidošanas iemaņas, ikviens aicināts piedalīties bezmaksas treniņos, kurus vadīs zinoši un profesionāli sava sporta veida speciālisti - ilggadējs Latvijas biatlona izlases dalībnieks Kristaps Lībietis un mūsu valsts labākā šorttrekiste Evita Krievāne, kuriem abiem ir olimpisko spēļu dalībnieku pieredze. Lai labāk sagatavotos sestdien paredzētajam startam, 20.janvārī pl.19 notiks iesildīšanās treniņš Kristapa Lībieša vadībā.

Rīgas sporta un atpūtas parks izveidots, sadarbojoties Sportland ar Rīgas domi un sporta skolu Arkādija. Aktuālākā informācija pieejama interneta vietnē www.uzvarasparks.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko