Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Sieviešu dienu Rēzeknē atzīmēs ar koncertiem un izstādēm

8.marts jeb Starptautiskā sieviešu diena Rēzeknē tiks atzīmēta ar koncertiem un izstādēm. Šajā dienā vienai no pilsētniecēm tiks arī piešķirts tituls Gada sieviete Rēzeknē 2012.

Tradicionāli jau sesto gadu pēc kārtas tiks apbalvota Gada sieviete Rēzeknē 2012. Konkursa mērķis ir popularizēt Rēzeknē dzīvojošās sievietes, kuras pēdējā gada laikā ir veikušas ko sabiedriski nozīmīgu pilsētā, popularizēt sieviešu uzņēmību un izstāstīt citiem par savas pilsētas labajiem piemēriem. Kā atzīst konkursa organizētāji - uzņēmīgo sieviešu kluba Sentio valdes priekšsēdētāja Inese Haite, konkurss netiešā veidā vairo pozitīvo, jo ļauj meklēt un ieraudzīt gan aktīvu un uzņēmīgu sieviešu paveikto gada laikā. Apbalvošana notiks 8.martā plkst.19.00 Rēzeknes pilsētas Kultūras namā koncerta laikā.

Šajā koncertā Kultūras namā uzstāsies deju kopa Dziga, kā arī kapela Dziga, bērnu deju kolektīvs Dziguči, Varakļānu senioru deju kolektīvs Varavīksne un Varakļānu vidējās paaudzes deju kolektīvs.

8.marta pēcpusdienā plkst.15.00 Latgales Kultūrvēstures muzejā divas mākslinieces Inga Onževa un Anastasija Bikova aicinās izstādē 3813 ml emociju, 4 kg izjūtu atrast atbildes uz mūžīgo jautājumu: "Kas ir sievišķība?". Mākslinieces piedāvās ielūkoties katrai sievietei sevī dziļāk un mākslas darbos - gleznās un rotās - apjaust sievietes emociju un izjūtu daudzveidību, pārsteidzošo mainību krāsās un noskaņojumos.

Turpat plkst.17.00 daiļā dzimuma pārstāves varēs ieskatīties 20.gs. 30.gadu skaistumkopšanas vēsturē un uzzināt, kādus priekšmetus agrāk lietoja skaistumkopšanā, kādas toreiz bija kosmetoloģijas tendences.

Plkst.18.00 Nacionālo biedrību Kultūras namā vairākas Rēzeknes jauniešu grupas - Niaggara, Dynamic hit un citas - vienosies koncertā Pavasara noskaņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 8.05.2024.

80% cilvēku uzskata, ka pats grūtākais darbā, neatkarīgi no darba veida, ir celšanās agri no rīta.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko