Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Aivo Oskis izdod vasarīgu singlu Krūze, prezentējot arī Portugālē tapušo videoklipu

Šonedēļ savu jaunāko singlu no topošā debijas albuma klausītājiem nodod dziedātājs Aivo Oskis. Krūze tapusi sadarbībā ar dziesmu autori, dziedātāju Ilzi Fārti un producentu Kasparu Ansonu. Singlam tapis arī dinamisks videoklips, informē Oska pārstāvji.

“Dziesmas stāsts ir par emocijām. Par to, ka ikdiena sastāv no dažādiem sīkumiem – no emocijām, kas reizēm sakrājas un tad burtiski līst pāri malām, un šajās sajūtās mēs varam viens pret otru kļūt “indīgi”. Videoklipā šis stāsts ir parādīts konkrētās attiecībās, jo tajā redzamais pāris dzīvi tver viegli, varētu pat teikt, pārāk vieglprātīgi līdz notiek nelaime – liels pārbaudījums, kas ir ne tikai svarīgs mirklis attiecībās, bet arī dzīvē kopumā. Nereti tieši tie smagākie, sliktākie brīži ir tie, kas liek saprast, ka dzīve ir jābauda, ir jātver mirkļi, taču pret to nedrīkst izturēties vieglprātīgi. Vizuāli tas parādīts tā, ka klipa sākums un beigas ir tagadne, bet vidus ir viss tas, kas ticis piedzīvots,” stāsta Aivo.

Dziesmas videoklips tika filmēts Portugālē, ietverot gan sadzīviskus, gan pilsētvides, gan ainaviski skaistus skatus. Arī aktrise tam tika īpaši piemeklēta, un šajā stāstā redzama Bianca Boker no Brazīlijas.

 

“Videoklipā ir apvienotas dzīves virpuļa pārpilnības un mazās lietas, kas tomēr iezīmējas un kļūst par lielākām. Šķietamā dzīves karuselī mēs beigu beigās atsaucamies un atceramies blāzmas no tiem brīžiem, kad ikdienā esam saskatījuši un ļāvušies priekam pat prasti sadzīviskās lietās. Un tie ir tie momenti, kad mūsu iekšējais kauss tiek piepildīts ar dzīves garšu, esenci. Šī bērnišķīgā, nedaudz vieglprātīgā pasaules uztvere, kuru nedrīkst pazaudēt, bet kurā tajā pašā laikā ir jānotur arī līdzsvars un jāapzinās robežas un prioritātes. Saglabāt bērna skatījumu uz dzīvi, bet arī nopietni attiekties pret pieredzi, ko tā sniedz,” par videoklipā redzamo stāsta tā režisors Jāzeps Podnieks.

“Tas ir jaudīgs stāstiņš par diviem jauniešiem, kuri uzdzīvo, līdz kāds negadījums viņus gandrīz šķir. Abi ir tik aktīvi, ka filmēšanas stils sader ar notiekošo. Šis klips ir kā dokumentālais kino, izmantojot rokas kameru un dabīgo gaismu,” skaidro operators Ritvars Bluka.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai internetā jāpublicē savu bērnu attēlus?

Bērni kā vecāku sociālo mediju kontu centrālās personas? Teju ikvienam no mums draugu vai paziņu lokā ir kāds, kurš aktīvi publicē savu bērnu fotoattēlus un video sociālajos tīklos, ar bērnu palīdzī...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko