Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Laikraksta Diena draugu kinoseansa skatītāji par filmu Otrā iespēja

Trešdien, 19. decembrī, kinoteātrī Kino Citadele laikraksta Diena lasītājiem un draugiem tika demonstrēta filma Otrā iespēja.

Četrdesmitgadniece Maja strādā lielveikalā un cīnās ar neapmierinātību par nepiepildītajiem sapņiem. Pateicoties draugiem, kas pamatīgi piepušķojuši viņas CV un Facebook lapā atrodamo informāciju, Maja pašai par pārsteigumu tiek pieņemta darbā kādā prestižā uzņēmumā. Nu viņa ir apņēmības pilna pierādīt izglītotajiem ļaudīm, ka dzīves gudrība ir ne mazāk vērtīga par grāmatu gudrībām. Vairāk par filmu lasi kinoteātra mājaslapā.

Filma kinoteātros visā Latvijā tiek demonstrēta no 14. decembra. Ar kinokritiķes Ditas Rietumas vērtējumu par filmu var iepazīties šeit.

Kinoseansa apmeklētāji par filmu:

Patika filma, skaisti aktieri. Priekš manis galvenais citāts: "Kļūdas neierobežo. Ierobežo bailes". Iesaku šo filmu noskatīties jauniešiem!

Ilze Ozola

Man filma patika, es to skatoties labi atpūtos, izsmējos, padomāju, pārdomāju. Laba filma par brīvību, drosmi, uzdrīkstēšanos un mīlestību. Es šo filmu noteikti iesaku noskatīties saviem dēliem – 16 un 22 gadus veciem jauniešiem.

Ingrīda Stūre

Man filma patika – jauka, viegla, iedvesmojoša. Katru dienu mums ir iespēja pieņemt lēmumus, kas vēlāk veido mūsu dzīvi. Priecīgus svētkus un lai labās idejas piepildās!

Elīna Zvirbule

Labs Pelnrušķītes stāsts. Patīkams kino Ziemassvētku un gadu mijas laikam. Skaista Dženifera Lopesa. Filma – viss vienā. Jauka!

Ilma Rugāja

Vizuāli baudāma filma – skaisti aktieri, pilsētas skati u.t.t. Droša filma, jo beigās, protams, viss beidzas laimīgi. Kaitināja galvenās varones melošana savam puisim, taču tad būtu izpalikusi liela daļa filmai nepieciešamās drāmas.

Amanda Vilimane

Klasiska filma ar happy end.

Juris Balodis

Jo katram mums ir jāpieņem lēmumi, kas reizēm izrādās liktenīgi.

Anita Greidiņa

Filma gan smieklīga, gan motivējoša domāt par savu karjeru, kas šobrīd manā dzīvē ir ļoti aktuāli. Paldies!

Rūta Balaša

Atkal viena skaista pasaciņa, bet iedvesmojoša! Mēģināsim pieņemt pareizos lēmumus un censties nemelot ne lielās, ne mazās lietās!

Mudīte Smiltena

Filma patika, ar dziļu domu tieši sievietēm! Dženifera Lopesa spēj parādīt filmās īstas emocijas, īstajos dzīves brīžos! Paldies!

Zane Ieva Taurule

Paldies par iespēju redzēs šo sirsnīgo un iedvesmojošo stāstu!

Anda Spruģevica

Ļoti "koordinēta" filma: tagad skatītājiem jānobirdina asara, tagad jāpasmejas utt.. Tik skaidri saskatāms aprēķins neaizrauj, man bija diezgan garlaicīgi skatīties, bet kādām varbūt tieši tas patika, vai ne?

Ingrīda Stepule

Dienas draugu kinoseansi notiek vienu reizi mēnesī kinoteātrī Kino Citadele, pulcējot laikraksta lasītājus un draugus, lai baudītu jaunāko kino. Vairāk par Dienas Drauga karti un tās iespējām var lasīt Dienas draugu kino mājaslapā.

Top komentāri

Aija Tamsone
Man filma ļoti patika. Labs humors kopā ar kritiskām situācijām. Labi aktieri. Skaisti Ņujorkas skati. Iesaku noskatīties jauniešiem
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko