Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Ābolu un brūkleņu drupaču pudiņš ar vaniļas mērci

Pagatavošana:

1. Ābolus nomizo, sagriež daiviņās, liek pannā, pievieno medu un 40 g cukura, 20 g sviesta un cep, kamēr āboli mīksti.

2. Cepumus sadrupina smalkās drupačās, pievieno 20 g sviesta un nedaudz medus, samaisa viendabīgā masā. Ieklāj karstumizturīgā formā, virsū kārto ābolu masu un uzkaisa brūklenes.

3. Miltus, 50 g sviesta un 30 g cukura samaisa drupačās, uzkaisa uz āboliem. Cep 180 grādos 15 min.

4. Vaniļas mērce: olu dzeltenumiem pievieno 30 g cukura, vaniļas pāksti, rūpīgi samaisa, liek ūdens peldē un visu laiku maisa, pakāpeniski pievieno uzkarsētu pienu. Dekorē ar pūdercukuru un brūklenēm

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas

2 porcijām vajadzēs: 200 g ābolu, 50 g brūkleņu, 100 g cukura, 30 g medus, 50 g miltu, 100 g sviesta, 2 olas, 200 g piena, 1/4 vaniļas pāksts, 50 g cepumu.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu trestera reģioni

Gandrīz visos Vācijas vīnkopības apgabalos vīnkopji destilē arī savu vīnogu spiedpaliekas, ja vien viņiem ir oficiāla atļauja to darīt.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko