Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -3 °C
Skaidrs
Sestdiena, 23. novembris
Zigfrīda, Zigrīda, Zigrīds

Burkānu rausis

Pagatavošana: 1. Apelsīniem norīvē oranžo miziņu, izspiež sulu. Samaisa miltus ar cepamo pulveri, sāli, kanēli un vanilīnu un pievieno uz sakņu rīves sarīvētus burkānus, gabaliņos sagrieztus ābolus, apelsīnu miziņu, rozīnes un ķirbja sēklas.

2. Citā traukā samaisa eļļu, sulu, sakultu olu ar cukuru un maisa, līdz cukurs izkusis.

3. Lej eļļas maisījumu miltos, kārtīgi samaisa, līdz veidojas viendabīga masa.

4. Liek mīklu ietaukotā veidnē un cep 180 °C 50-60 min.

5. Atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas

12 gabaliņiem vajadzēs: 1,5 glāzes kviešu miltu, 2 burkānus, 2 nomizotus ābolus bez serdes, 100 g rozīņu, 1 tējk. cepamā pulvera, 0,5 glāzes rapšu eļļas, 2 apelsīnus, 1 olu, 1 ēd. k. ķirbju sēklu, 3 ēd. k. pūdercukura, nepilnu glāzi cukura, naža galu vaniļas cukura, pa šķipsnai malta kanēļa un sāls

Padoms:

Rozīņu vietā var pievienot kaltētas dzērvenes, bet ķirbju sēklu vietā var likt saulespuķu sēklas.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko