Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kēkss ar greipfrūtu garšu

Kēkss ar greipfrūtu garšu - garda recepte krāsainākai brīvdienu maltītei!

Sastāvdaļas: 250 g bezpiedevu jogurta, 350 g miltu, 4 olas, 120 ml eļļas, 240 g cukura, 1 greipfrūts, 2 tējkar. sodas, 1/2 tējkar. sāls, 1 paciņa vaniļas cukura.

1. Sakuļ olas, cukuru, vaniļas cukuru, jogurtu un smalki norīvētu greipfrūta miziņu.

2. Masai piejauc miltu, sodas un sāls maisījumu. Pielej eļļu un rūpīgi izmaisa.

3. Mīklu lej ietaukotā veidnē un cep 170˚ cepeškrāsnī 50 min. Kad mīkla vairs nelīp pie iedurta koka iesmiņa, izņem no krāsns un atdzesē.

4. No greipfrūta izspiež sulu, pieliek 2 ēd.kar. cukura un uz lēnas uguns karsē, līdz cukurs izkusis. Sīrupu atdzesē un, lēni lejot pa karotei, piesūcina ar to kēksa virspusi. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko