Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Trešdiena, 27. novembris
Lauris, Norberts

Ķirbju kūka

Pagatavošana:

1. Cepumus sadrupina, pielej izkausētu sviestu, masu samīca un izklāj tortes formā.

2. Ķirbi sautē nelielā ūdens daudzumā, ieber sietā un nospiež lieko ūdeni.

3. Blenderī saliek ķirbi, iebiezināto pienu, olas, citronu un mannu, sakuļ.

4. Masu lej formā, kurā jau iepriekš iespiesta cepumu pamatne, un cep cepeškrāsnī 160 grādos aptuveni 40 min.

5. Kūkai ļauj atdzist, tad ieliek ledusskapī uz pāris stundām.

6. Ķirbju kūku var pasniegt ar ogām vai ogu mērcēm (labāk skābākām), ābolu biezeni, saldējumu utt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas

6 porcijām vajadzēs: 350 g smilšu cepumu (var izmantot divas paciņas Selgas cepumu), 200 g sviesta, 700 g ķirbja, 1 bundža iebiezinātā piena, 2 olas, 1/2 citrona, 35 g mannas.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko