Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -3 °C
Skaidrs
Sestdiena, 23. novembris
Zigfrīda, Zigrīda, Zigrīds

Pankūkas ar ogām

Pagatavošana:

1. Atdala olas baltumu no dzeltenuma.

2. Pagatavo pankūku mīklu no miltiem, piena, olas dzeltenuma, sāls un cukura - mīklai jāsanāk nedaudz biezākai nekā plānajām pankūkām.

3. Uzputo olas baltumu un iecilā mīklā.

4. Uzkarsē pannu (izvēlas tādu, kuru var likt cepeškrāsnī), ielej eļļu un liek mīklu, izlīdzina to vienmērīgi pa visu pannu un uzreiz ņem nost no uguns, lai pankūkas apakša nepiedeg.

5. Pankūkai uzber ogas (ja lieto saldētas, tās vispirms jāatkausē un jānosusina, lai izdalītos mazāk šķidruma), ja vēlas, uzkaisa cukuru vai kā plātsmaizi pārlej ar krējuma, cukura, kanēļa maisījumu.

6. Tad pankūku liek cepeškrāsnī, uz grila funkciju (cep tikai no augšpuses). Cep 220 grādos 5 minūtes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas

2 personām vajadzēs: 1 ola, 150 g miltu, 150 g piena, sāls un cukurs, svaigas vai saldētas ogas (tās, kas garšo un ir pa rokai), pēc vēlēšanās pārkaisīšanai - brūnais cukurs, krējums, kanēlis

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko