Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Durvis vērs bērnu festivāls Izlaidums Brīnumskapī

Šogad Siguldas pilsētas svētkos durvis vērs bērnu festivāls Izlaidums Brīnumskapī. Festivāls iecerēts kā ikgadējs sarīkojums, uz kuru sabrauc bērni no visas Latvijas, informē pasākuma rīkotāji.

Siguldas pils estrādē 27. maijā visas dienas garumā bērni piedzīvos dažādas spēles un atrakcijas, laiku pa laikam kādai no aktivitātēm kļūstot par galveno, savukārt vakarā notiks lielais koncerts.

"Programmā viss bērnu actiņām un austiņām, kājiņām un rociņām, vēderiņiem un prieciņiem - dziedāšana, spēlēšana, dzejošana, dejošana, veidošana, krāsošana, izzināšana un sajušana. Jā, jā! Starp koncertiem daudzi Latvijas bērni uzzinās, kas ir Juši, kuri būs galvenie nemiera cēlāji," vēsta festivāla pieteikums.

Festivāla centrā ir trīs koncerti. 27. maijā plkst. 13 kopā ar Brīnumskapja mūziķiem dziedās, spēlēs un dejos bērni - Knīpas un Knauķi no Rīgas, Mikauši no Lielvārdes, Spurgaliņas no Līvāniem, Apelsīns un Vizbulīte no Siguldas. Ar solo priekšnesumiem uzstāsies bērni no visas Latvijas.

27. maijā plkst. 15 notiks Brīnumskapja jaunās dziesmu programmas Actiņas, austiņas pirmizrāde un diska prezentācijas koncerts. Brīnumskapja mūziķi Ingus Ulmanis, Andris Sējāns, Aigars Voitišķis, Baiba Vanaga, Roberts Rasa un Anrijs Grinbergs šoreiz uzstāsies ar Knīpām un Knauķiem.

Savukārt plkst. 17 festivāla noslēguma koncertā visiem zināmas bērnu dziesmas izpildīs pazīstami Latvijas mūziķi - Brīnumskapja zvaigzne Kaķītis Laķītis ir sadraudzējies ar Māru Upmani, Ievu Akurāteri, Renāru Kauperu, Juri Kaukuli un Kasparu Tobi no grupas Dzelzs vilks.

Bērnu festivāls Izlaidums Brīnumskapī Siguldas pils estrādē norisināsies 27. maijā no plkst. 12. Biļetes iegādājamas Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās un festivāla laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja