Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Mākslas darbinieku namā notiks džeza koncerts

8.novembrī plkst. 17:00 Mākslas darbinieku namā notiks "Mirage Jazz Orchestra" solistu ansambļa "Mirage Octet", džeza vokālistes Ingas Bērziņas un lietuviešu viesmākslinieka Kestutis Vaiginis koncerts, informē koncerta organizatori.

"Mirage Octet" izveidots kā "Mirage Jazz Orchestra" solistu ansamblis. Mūziķi spēlē dažādu stilu mūziku – sākot no džeza klasikas līdz pat pazīstamām popmūzikas kompozīcijām. G. Rozenbergs, tāpat arī citi okteta dalībnieki speciāli šim sastāvam rakstot aranžējumus, rada savu unikālu, vienreizēju ansambļa skanējumu.

Oktetam ir izveidojusies veiksmīga sadarbība ar vadošajiem Latvijas džeza vokālistiem – O.Pīrāgs, L.Rācenājs, I.Bērziņa, D.Pīrāgs u.c.

Inga Bērziņa ir džeza vokāliste, kas labi pazīstama Latvijas un citvalstu džeza mūzikas lietpratējiem. Šajā gadā klausītāju vērtējumam nodots jauns albūms "Balādes", kas tapis sadarbībā ar izciliem džeza mūziķiem Madaru Kalniņu, Denisu Paškēviču, Andri Grunti un Kasparu Grigali. Koncertējot kopā ar dažādiem mūziķu sastāviem, Inga ir piedalījusies džeza festivālos un koncertos Igaunijā, Lietuvā, Vācijā, Somijā, Spānijā, Itālijā, Francijā, ASV un, protams, Latvijā.

Kestutis Vaiginis ir komponists, aranžētājs un saksofonists no Lietuvas. Džeza mūzikai pievērsies 1999. gadā. Zināšanas papildinājis Nīderlandē. Ir vairāku starptautisku džeza mūzikas ansambļu dibinātājs. Viņa komponētajos džeza skaņdarbos ir savienotas modernā džeza melodijas ar akadēmisko mūziku un folkelementiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja