Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Prāta vētrai ir savs “raiders”, taču pieticīgs

Tāpat kā gandrīz visiem ārzemju un pašmāju māksliniekiem, arī grupai _Prāta vētra _ir savs raiders jeb pasūtījumu saraksts, kas jānodrošina koncerta organizatoriem, taču tas ir pieticīgs, intervijā žurnālam Playboy stāsta Prāta vētras solists Renārs Kaupers.“Prasām sev atsevišķu telpu ar spoguli, turpat blakus jābūt labierīcībām.

Mūsu raiders paredz arī dzērienus: ūdeni, kolu, konjaku, viskiju, šņabi, divpadsmit bundžiņas aliņa, maizītes un kastīti _Rafaello_. Bet nekādās pārmērībās neaizejam. Jo tad jau var prasīt arī _M&M_ konfektes, bet tikai brūnās. To visu, protams, varētu, bet tas diezgan apgrūtina pasākumu. Tas nav tā vērts, jo paši esam izgājuši cauri visām aizkulisēm un zinām, kas no kurienes rodas. Esam paši nesuši tumbas, sprauduši vadus, tirgojuši _Coca-Cola_. Kam mums tāda lieka lecība vajadzīga?”, jautā mūziķis.Lai gan sarakstā ir daudz alkohola, tas pirms koncertiem tiek lietots pavisam nedaudz: “Tas nav obligāti, bet parasti nedaudz iedzeram, jā. Tas palīdz dabūt to _hooo_ formu. Lai asinis ātrāk skrien. Runa ir par kādiem divdesmit gramiem konjaka”.Vienreiz, kādā korporatīvajā pasākumā R.Kaupers tomēr ir dziedājis piedzēries un rīkojies neadekvāti. “Pirms kāpšanas uz skatuves ieraudzīju kaut kādu pūkainu, spalvainu mēteli un sajutu – man uz skatuves jākāpj tieši tajā. Uzvilku to mēteli, izgāju uz skatuves, un visi lielām acīm uz mani skatījās. Staigāju riņķī, kaut ko prasīju cilvēkiem zālē, kaut ko dziedājām kopā…Kājās turējos, bet pieļauju, ka cilvēki redzēja, ka esmu diezgan labā “formā””, piedzīvoto atceras populārās grupas solists.Pilnu interviju ar Renāru Kauperu lasiet žurnāla _Playboy_ maija numurā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skandāli un brīnumi

16. maijā, kad iznāks šis KDi numurs, 77. Kannu kinofestivāls jau būs atklāts un uz Festivāla pils Limjēru zāles skatuves jau būs kāpusi festivāla goda viešņa amerikāņu aktrise Merila Strīpa

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja