Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Rīgā uzstāsies grupa "Blaze Bayley"

18.aprīlī Rīgā, klubā "Melnā piektdiena" uzstāsies heavy metal grupa "Blaze Bayley", informē koncerta organizatoru "Gothic" pārstāvis Valdis Bērzvads.

Iespējams, īpašu uzmanību šī mūziķu apvienība varētu piesaistīt tās līdera dēļ - Bleizs Beilijs (īstajā vārdā Beilijs Aleksandrs Kuks) piecus gadus uzstājies grupas "Iron Maiden" sastāvā pēc tam, kad grupu pameta vokālists Brūss Dikinsons. Tiesa gan, šis nebija veiksmīgākais no "Iron Maiden" periodiem, un, kad Dikinsons grupā atgriezās, Beilijs nodibināja pats savu apvienību, nodēvējot to "Blaze Bayley", kā arī turpināja uzstāties kopā ar savu iepriekšējo projektu "Wolfsbane".

Rīgā "Blaze Bayley" uzstāsies pasaules turnejas "The Tour That Will Not Die 2009" ietvaros, popularizējot jaunāko albumu "The Man Who Would Not Die". Turnejas laikā "Blaze Bayley" jau paguvuši sniegt koncertus Skandināvijā un Krievijā, un tagad pienākusi kārta arī Rīgai. Plānots, ka Rīgas koncertā skanēs dziesmas gan no agrāko gadu "Iron Maiden" perioda, kad Beilijs bija šīs grupas sastāvā, gan, protams, viņa jaunā projekta veikums.

Koncertā kā iesildītāji uzstāsies arī itāļu groove metal/ half-thrash grupa "Motherstone", kā arī pašmāju muzikālās apvienības "The Blackout" un "Taizels".

Koncerta sākums plkst.20, ieeja no plkst.19. Biļetes kluba "Melnā piektdiena" kasē 16. un 17. martā - Ls 10, koncerta dienā - Ls 12.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja