Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Rīgā uzstāsies Onslaught, Suidakra un Debauchery

Svētdien, 10. aprīlī  Rīgā, uz kluba Melnā piektdiena skatuves Eiropas Scream for Violence Tour 2011 ietvaros kāps trīs spēcīgas grupas - britu kulta thrash metāla vienība Onslaught un divas grupas no Vācijas -_ folk/ melodic death _metāla pārstāvji Suidakra un death metal spēlējošie Debauchery, informē koncerta organizatoru pārstāvis Valdis Bērzvads.

Klubs_ Melnā piektdiena _ 10.aprīlī būs atvērts no plkst. 19.00, koncerta sākums plkst. 20.00. Ieeja – Ls 7.Grupa _Onslaught _ar devīzi „Let there be death, let there be thrash!” Rīgā ieradīsies, lai popularizētu savu jauno albumu _Sounds of Violence_. _Onslaught _pamatoti tiek uzskatīta par vienu no britu _thrash _metāla vadošām vienībām. Šīs grupas albumi _Power from Hell_ un _The Force _ir neatņemama _old school thrash metal _fana kolekcijas sastāvdaļa._Suidakra _ir viena no interesantākajām un inovatīvākajām vācu smagās mūzikas grupām. Desmit kvalitatīvi albumi 13 darbības gadu laikā unikālā veidā muzikāli kombinējot ātru, melodisku _death _metālu ar ķeltu folka elementiem, nodrošinājuši šai grupai pelnītu ievērību un panākumus, kā arī pamatīgu fanu atbalstu. _Suidakra _kļuvusi arīdzan par nozīmīgu iedvesmas avotu daudzām jaunajām grupām. 2009. gadā izdotajā albumā _Crogacht _viņi no jauna apliecināja īpašo spēju savā mūzikā apvienot dažādas ietekmes, tika izmantoti arī jauni elementi – bandžo, dūdas un koris. Šajā koncertā klausītāju vērtējumam tiks piedāvāts arī materiāls no jaunā, šā gada martā iznākošā albuma _Book of Dowth. _Grupa _Debauchery _ir Tomasa Gurāta (Thomas Gurrath) _death _metāla projekts, kura sākotne rodama 2000. gadā. Šobrīd Gurāts darbojas kopā ar pieaicinātiem mūziķiem gan ierakstu sesijās, gan arīdzan uz koncertskatuvēm, kur šis aktīvais cilvēku kopums tiek saukts par _Killing Team_. Gurāts vēl 2010.gadā bija filozofijas skolotājs kādā vācu skolā, taču viņam tika uzstādīts ultimāts – izvēlēties skolotāja karjeru vai arī_ death metal _mūziķa karjeru. Gurāts savu izvēli izdarīja un jau aprīlī būs redzams uz Melnās piektdienas skatuves. Grupas _Debauchery _jaunais albums ar nosaukumu _Germanys Next Death Metal _tiek gaidīts iznākam 25.03.2011 un šis 11 dziesmu apkopojums būs tīrs spēks un agresija, nekādu eksperimentu, vienkārši _death _metāls!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Klajā nācis Chris Noah jaunākais singls un albums

Klajā nācis dziedātāja Chris Noah jaunais albums Atvadas nav skumjas, ja zinām, ka drīz tiksimies, kas radīts 80. gadu popmūzikas stilā. Sony Music Entertainment paspārnē izdotajā albumā apkopotas 10 ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja