Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bezzubova slepkavības lietā pagaidām ir desmit aizdomās turētie

Futbola aģenta Romāna Bezzubova slepkavības lietā pagaidām ir desmit aizdomās turētie, intervijā TV3 raidījumam 900 sekundes pastāstīja Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks.

No šiem aizdomās turētajiem diviem kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums.

Ruks uzsvēra, ka izmeklēšana sokas labi - tā esot krietni pavirzījusies uz priekšu. "Izmeklēšanas ziņā mums ir ļoti labs progress," komentēja policijas priekšnieks.

Viņš arī apliecināja, ka slepkavībā izmantotajai automašīnai nozieguma pastrādāšanas brīdī bija uzstādītas neatbilstošas numurzīmes, taču tas neesot nekas neparasts.

LETA jau ziņoja, ka automašīnai, no kuras tika šauts uz Bezzubovu, slepkavības dienā bija uzstādītas numurzīmes, kas izskatās pēc izdotām Krievijā. Ruks TV3 raidījumam "900 sekundes" neatklāja, no kuras valsts varētu būt noziedznieki.

Policijas priekšnieks arī pastāstīja, ka Bezzubova slepkavības lietā ir mainījies "izmeklēšanas virziens". 

"Tas, kas sākumā izskanēja publiski - [nozieguma] saistība ar profesionālo darbību -, šī versija nekur nav palikusi, arī tajā virzienā pārbaudām, bet mums ir diezgan pārliecinoši argumenti, ka tas virziens tomēr varētu būt cits, bet es nekomentēšu, kāds konkrēti," informēja Ruks.

Viņš uzteica šīs lietas izmeklētāju darbu un aicināja netraucēt policijai strādāt, paužot ticību, ka rezultāts tiks sasniegts.

Kā ziņots, Bezzubovs tika nošauts 14.aprīļa rītā Rīgā, Purvciemā. Izbraucot uz Gunāra Astras ielas, Bezzubova vadītajai automašīnai tika aizšķērsots ceļš un futbola aģenta virzienā no automātiskā ieroča tika raidīti vairāki šāvieni. Nākamajā naktī Mežaparkā tika atrasta sadedzināta uzbrukumā izmantotā automašīna "BMW X5".

Uzreiz pēc slepkavības policija pieļāva, ka Bezzubova nogalināšana varētu būt pasūtījuma slepkavība, kas saistīta ar cietušā profesionālo darbību, vienlaikus uzsverot, ka tiek izmeklētas arī citas versijas.

Ruks 14.aprīlī žurnālistiem pastāstīja, ka slepkavībā varētu būt iesaistītas vismaz trīs personas, kuras uz Bezzubovu raidīja lodes no automātiskā ieroča, vīrieti no sākuma smagi ievainojot, taču viņš spēja turpināt ceļu, radot sadursmi ar noziedznieku automašīnu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas