Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Ceļu policija aizturējusi pensionāru - kukuļdevēju, kura kontā 100 pārkāpumi

Vakar vakarā Jūrmalā, Dzirnavu ielā Jūrmalas policijas iecirkņa darbinieki apturēja kādu VW Passat vadītāju, kurš pie stūres bija sēdies bez tiesībām, turklāt braucis ar automašīnu, kurai nebija izieta tehniskā apskate. Autovadītājs, mēģinot izvairīties no atbildības, policistiem deva 30 latu kukuli, taču policisti vīrieti aizturēja.

Skaidrojot notikušā apstākļus, izrādījās, ka vīrietim auto vadīšanas tiesības atņemtas jau 2003.gadā par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.

Vēlāk izrādījās, ka vīrietis ne tikai veicis regulārus pārkāpumus ar automašīnu, bet arī zirga pajūgu vadījis, neievērojot Ceļu satiksmes noteikumus, – vīrieša „kontā” ir gan negadījumu izraisīšana ar zirgu, gan citi pārkāpumi, piemēram, ceļa nedošana. Taču nesen vīrietim no zirga nācies šķirties, jo viņš bija pārkāpis zirga turēšanas noteikumus – turējis savu zirgu daudzdzīvokļu nama pagalma šķūnītī. Iespējams, šis fakts vīrieti pamudinājis atkal sēsties pie auto stūres.

Kopā 71 gadu vecajam vīrietim ir aptuveni 100 protokoli par dažādiem Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem, kā arī viņš policijas redzeslokā nonācis saistībā ar zādzībām. Jāpiebilst, ka lielāko daļu sodu vīrietis nav nomaksājis un par pārkāpumiem viņš valstij ir parādā vairāk nekā sešus tūkstošus latu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas