Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Darbu zaudējis kukuļņemšanā apsūdzēts policists, kurš bijis narkotiku reibumā

Administratīvā rajona tiesa ir atstājusi spēkā Iekšlietu ministrijas lēmumu, ar kuru no amata atbrīvots kāds kukuļņemšanā apsūdzēts policists, kurš turklāt darba laikā bija kokaīna reibumā, lasāms publiski pieejamajā anonimizētajā tiesas spriedumā.

Tajā norādīts, ka atlaistais policists dienestā bijis vairāk nekā 16 gadus.

Spriedumā skaidrots, ka pērn 5.septembrī Iekšējās drošības biroja (IDB) amatpersona aizturēja policistu par kukuļņemšanu. Aizturēšanas brīdī viņš atradās pie dienesta automašīnas un pildīja darba pienākumus. Tajā pašā dienā policists tika nosūtīts uz medicīnisko pārbaudi, un viņa urīnā tika ir atrasti kokaīna metabolīti, kas nozīmē, ka likumsargs atradās narkotisko vielu ietekme.

Savukārt nu jau atlaistais policists kokaīna metabolītu atrašanos savā urīnā skaidrojis ar to, ka, iekāpjot dienesta transportlīdzeklī protokola aizpildīšanai, viņš juties nomāks un iedzēris tableti, kuru viņam kādā senā pasākumā bija iedevusi mazpazīstama persona, paskaidrojot, ka tas ir antidepresants. Bijušais policists arī uzsvēris, ka nav zinājis to, ka tabletē būtu kāda aizliegta viela. 

Tiesu kalendārā lasāmā informācija liecina, ka kukuļņemšanas lietu Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa skatīs šī gada 6.novembrī. 

Top komentāri

Pareizaisjautājums
P
Vai no virsraksta jāsaprot, ka pēc šiem grandiozajiem "varoņdarbiem" policists varētu darbu arī nezaudēt?
Gita
G
Loti ceru, ka sim policistam tiks iznemti no darba staza sie 16 gadi un visas socialas iemaksas, kuras sis kroplis ir sanemis no Latvijas iedzivotajiem gan pensijas fonda, gan veselibas apdrosinasanas fonda. Ir jabeidz aukleties ar Latvijas izlaupitajiem un latviesu tautas slepkavam, korumpantiem un tie ir janosauj un japakar, vai jaatnem viniem viss ko sie izdzimteni ir nozagusi no Latvijas valsts un latviesu tautas. Kad tiks tiesata un sodita noladeta zagle, korumpante Vikene, kura nozaga no Latvijas abreni, no Latvijas Meza kapiem 7- vietigu kapu vietu?
Pravietisnejaukais
P
Valsts iekārta ir Dieva dāvana (Rom13.). Dieva pretinieks Sātans visādi vēlas to sagraut, tāpēc valsts iestāžu darbinieki ir pakļauti īpaši agresīviem kārdinājumiem. Ja viņi paši to neapzinās, problēma kļūst jo lielāka. Diemžēl, palīdzēt šajā situācijā ir grūti. Esmu vairākās Latvijas pilsētās policijas priekšniekiem piedāvājis Bībeles katram policistam. Šausmu izteiksme viņu sejās bija neviltota... .Nu, ko... turpiniet tādā pašā garā, lai Dievs jums ir žēlīgs!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas