Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā 0 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Divi iereibuši vīrieši Iļģuciemā uzbrūk policistiem

Otrdienas vakarā, Rīgas pašvaldības policija (RPP) saņēma izsaukumu uz Lidoņu ielu, kur norisinājās kautiņš starp vairākiem jauniešiem. Ierodoties notikuma vietā, policisti noskaidroja, ka dūres izvicinājušas divas 14 un 17 gadus vecas pusaudzes. Taču kamēr policisti pildīja savus pienākumus, viņiem uzbruka divi iereibuši vīrieši, portāls Diena.lv uzzināja no RPP pārstāvjiem.

Kamēr kārtības sargi runāja ar abām pusaudzēm, ar vienu no policistiem konfliktu uzsāka kāds garāmejošs vīrietis, kurš sākumā izkliedza rupjības policistu virzinā, bet pēc tam, kad policists informēja, ka ar savu rīcību viņš ir veicis sīko huligānismu, atteicās nosaukt savus datus. Ņemot vērā, ka vīrietis nepakļāvās policistu likumīgajām prasībām, nolemts viņu aizturēt, taču aizturēšanas laikā abus policistus ielenca bariņš pārkāpēja draugu. Divi no pārkāpēja draugiem sāka grūstīties un mēģināja atbrīvot pārkāpēju.

Ņemot vērā, ka tajā brīdī notikumā bija tikai viena ekipāža ar diviem policistiem, tad uzreiz bija iespējams aizturēt tikai vienu no traucētājiem, taču otrs pārkāpēja biedrs turpināja traucēt kārtības sargiem, kuri katrs pie zemes piespiestus turēja nu jau divus pārkāpējus. Mirkli vēlāk trešais vīrietis uzbruka un pagrūda vienu no policistiem tā, ka atbrīvojās sākotnējais konflikta izraisītājs, kurš uzreiz aizbēga, notikuma vietā atstājot savu draudzeni. Bet pa to laiku policists aizturēja jauno uzbrucēju.

Ap to pašu laiku notikuma vietā ieradās vēl viena ekipāža un abi sākotnējā 26 un 46 gadus vecie pārkāpēja draugi tika nogādāti Valsts policijā. Abi aizturētie bija pamatīgā alkohola reibumā.

Aizbēgušā konflikta izraisītāja identitāte jau ir noskaidrota un pret viņu uzsākta administratīvā lietvedība par nepakļaušanos policijas darbinieku likumīgajām prasībām, bet pret abiem pārējiem Valsts policijā uzsākti kriminālprocesi par uzbrukumu valsts varas pārstāvim.

Jāpiebilst, ka visa šī jandāliņa laikā abas jaunās dāmas, kuras iepriekš bija izkāvušās, jau bija paspējušas izlīgt un vairs nekādas pretenzijas viena pret otru neizvirzīja.

Top komentāri

MM
M
Jautri viņiem ar piedzērušiem urlām tusēt...
Buks
B
Saskaņas elektorāts sācis priekšvēlēšanu kampaņu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas