Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Kravas vilcienos atklāj 1,7 miljonus kontrabandas cigarešu

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) muitas amatpersonas, veicot muitas kontroles pasākumus uz Latvijas-Baltkrievijas robežas, atklāja 1 700 000 cigarešu ar Baltkrievijas akcīzes nodokļa markām kontrabandu, informē VID.

Ceturtdien, 26.novembrī, Indras muitas kontroles punktā, veicot no Baltkrievijas iebraukuša kravas vilciena sastāva muitas kontroli, muitas amatpersonas vagonā ar kukurūzas graudu kravu konstatēja kastes, kurās atradās 1 210 000 NZ Gold un 390 000 Premjer markas cigarešu ar Baltkrievijas akcīzes markām.

Tāpat Indras muitas kontroles punkta amatpersonas, šodien pārbaudot citu no Baltkrievijas iebraukušu kravas vilcienu, vienā no vagoniem ar akmeņogļu kravu konstatēja 10 melnos polietilēna maisos iepakotas kastes. Tajās atradās 100 000 Premjer markas cigarešu ar Baltkrievijas akcīzes markām.

Par konstatētajiem muitas noteikumu pārkāpumiem saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa 201.12 pantu sāktas lietvedības administratīvo pārkāpumu lietās. Lietu materiāli nosūtīti VID Muitas policijas pārvaldei jautājuma izskatīšanai par kriminālprocesa sākšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas