Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

papildināta (13:45) - Austrumu slimnīcā nonākusi 14 gadus veca, tēva izvarota grūtniece

Rīgas Austrumu slimnīcas Ginekoloģijas klīnikā pēc palīdzības vērsusies kāda 14 gadus veca tēva izvarota meitene, kas vēlējusies pārtraukt grūtniecību. Pirms pāris dienām klīnikā no krīzes centra saņemta informācija par vēl kādu 14 gadus vecu meiteni, kas nonākusi līdzīgā situācijā.

Austrumu slimnīcas preses sekretāre Dace Kārkliņa portālam Diena.lv pastāstīja, ka meitene slimnīcā vēlējusies izdarīt abortu, bet tā kā viņas grūtniecība ilgst jau vairāk par 12 nedēļām, abortu veikt vairs nedrīkst. Slimnīcas pārstāvji ir sazinājušies ar policiju.

Kārkliņa atzina, ka pirms dažām dienām no krīzes centra saņemta informācija par vēl kādu 14 gadus vecu tēva it kā izvarotu meiteni, kas izteikusi vēlmi konsultēties ar slimnīcas speciālistiem, tomēr pagaidām meitene slimnīcā nav vērsusies.

Par šiem gadījumiem sabiedrībai plašāk kļuva zināms pēc kādas diskusijas radio ēterā šā gada 17.aprīlī, kuras laikā speciālisti, tostarp ārsti, sprieduši par abortu tēmu. Austrumu slimnīcas speciāliste Nellija Lietuviete abus gadījumus minējusi kā piemērus situācijām, kurās ārstiem nav konkrēta risinājuma. 

Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis portālam Diena.lv apliecināja, ka vienā no policijas iecirkņiem 1.martā sākts kriminālprocess par mazgadīgas personas izvarošanu. Aizdomās turamais ir kāds 1968.gadā dzimis vīrietis, kurš šobrīd ir aizturēts un kā drošības līdzeklis viņam piemērots apcietinājums.

Top komentāri

ak
a
Vai vispirms nevajadzētu noskaidrot,kā tur īsti ir,citādi ,ka neiznāk kā ar to vīru ar neizrauto zobu,kurš it kā miris un pēc atkal augšāmcēlies ,vai neesošu trīnīšu māmiņu,žurnālisti kaut ko pa ausu galam padzird un tik pūš tālāk,krievu tvnets jau pilnā balsī bļauj ,ka latviešu ,,hutorjaņi,,visi gadsimtiem incestā dzimuši ,paskatoties vien uz Dzintaru vai Dombrovski vien jau tas esot skaidrs,un tādiem izdzimteņiem kaut kāda valsts nepienākoties,tfu.
bush
b
Aizliegt abortus!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas