Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

papildināts (13:48) - Liepājā aiztur telefonkrāpniekus no Lietuvas

Otrdien, 1.oktobrī, Liepājā policijai izdevies aizturēt divus Lietuvas iedzīvotājus, kuri, iespējams, zvanot pa telefonu mēģinājuši izkrāpt naudu, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldē.

Aizturētie tiek turēti aizdomās saistībā ar iepriekš plaši aprakstītu krāpniecības shēmu, proti, uz mājas stacionāro telefonu tiek saņemts zvans no personas, kura uzdodas par policijas darbinieku vai radinieku un mēģināja izkrāpt naudu par it kā notikušo ceļu satiksmes negadījumu.

Par notikušo sākts kriminālprocess par krāpšanu, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās. Policija aicina atsaukties iedzīvotājus, kuru rīcībā ir kāda informācija par līdzīgiem krāpšanas gadījumiem, un īpaši tos, kuri paši ir cietuši no šīm personām. Valsts policijā var vērsties personīgi vai zvanīt pa tālruņiem 63 404 568, 63 404 502, 110.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga portālu Diena.lv informēja, ka pēdējā laikā Liepājā intensīvi darbojušies telefonkrāpnieki. Piemēram otrdien, 1.oktobrī, Liepājā mēģināts apkrāpt kādu 13 gadus vecu zēnu, viņam stāstot, ka māte izraisījusi ceļu satiksmes negadījumu un nepieciešama nauda. Tāpat kādai sirmgalvei teikts, ka viņas mazdēls ievietots slimnīcā. Krāpnieku upuri gan bijuši attapīgi, nav ļāvušies meliem un par notikušo informējuši policiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas