Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Rēzeknē aiztur iespējamos automašīnu zagļus

Par automašīnu zādzībām Rēzeknē aizturēta personu grupa. Aptuveni pirms divām nedēļām Rēzeknes pilsētā bija reģistrēti divi automašīnu zādzības fakti. Abi transportlīdzekļi bija nozagti nakts laikā. Garnadžu izvēle krita uz pavecām automašīnām VW, 1992. un 1993. izlaiduma gada.

Zogot vienu no automašīnām, ļaundariem nevajadzēja ilgi pūlēties, jo saimnieks pēc transporta novietošanas nebija aizslēdzis tā durvis. Policijā tika uzsākti kriminālprocesi un to ietvaros veikta izmeklēšana.

Operatīvo meklēšanu pasākumu rezultātā, aizvadītajā nedēļā Rēzeknes iecirkņa policijas darbinieki noskaidrojuši un aizturējuši trīs personu grupu. Divi no tiem dzimuši 1991.gadā un viens 1995.gadā, savu vainu nozieguma izdarīšanā atzinuši. Jaunieši zaguši transportlīdzekļus, jo viņiem bija nepieciešamas auto riepas. Visi grupas dalībnieki agrāk ir tiesāti. Abas automašīnas atrastas – viena bija pamesta pilsētā, otra pamesta ārpus pilsētas robežas.

Kriminālprocesā turpinās izmeklēšana. Par zādzību grupā likums paredz brīvības atņemšanu uz laiku līdz sešiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas