Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Vīrietis Rīgā mēģina nozagt izstādes auto

Vakar, 28.aprīlī, Rīgas Kurzemes policijas iecirknī vērsās kāda uzņēmuma pārstāvis ziņojot, ka pēc auto izstādes kāds no apmeklētājiem ir aizbraucis ar vienu no eksponātiem – automašīnu Peugeot RCZ. Nepilnu divu stundu laikā Rīgas policistiem izdevās atrast auto un aizturēt tās vadītāju.

Vīrietis svētdienas vakarā esot iesēdies vienā no eksponātiem un aizbraucis. Policisti par notikušo uzsāka kriminālprocesu un automašīna tika izsludināta meklēšanā. Nepilnas divas stundas pēc zādzības viena no ceļu policijas ekipāžām pamanīja nozagto auto kādā degvielas uzpildes stacijā.  Brīdī, kad policisti piegāja pie automašīnas, tās vadītājs bija iegājis veikalā, taču, ieraugot policistus, vīrietis metās bēgt. Tomēr policisti vīrieti notvēra un nogādāja iecirknī.

Aizdomās turētais ir 27 gadus vecs vīrietis, kurš iepriekš jau nonācis policijas redzeslokā. Jaunais vīrietis vainu neatzīst un pret viņu šobrīd sākts kriminālprocess par zādzību, ja tā izdarīta lielos apmēros, bargākā likumā paredzētā sankcija par šādu noziegumu ir brīvības atņemšana uz desmit gadiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas