Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Pašvaldība: Saulkrastos ārkārtas situācija izglītības iestāžu sagatavošanā jaunajam mācību gadam

Laikā neizpildītu remontdarbu dēļ Saulkrastu novadā izveidojusies ārkārtas situācija izglītības iestāžu sagatavošanā jaunajam mācību gadam, šādu vērtējumu aģentūrai LETA pauda pašvaldības komunikācijas un tūrisma nodaļas vadītāja Baiba Stjade.

Pašvaldība ar SIA "Kvadrs" šā gada 29.jūnijā noslēdza līgumu par remontdarbu veikšanu Saulkrastu novada pašvaldības ēkās. Līgums paredzēja garderobes remontu Saulkrastu novada vidusskolā Raiņa ielā, kā arī kabinetu remontu Saulkrastu novada vidusskolā Smilšu ielā, tualešu izbūvi Saulkrastu veselības un sociālās aprūpes centrā Ainažu ielā un gaiteņu, pagraba un kabinetu remontu Saulkrastu novada vidusskolas ēkā Atpūtas ielā, Zvejniekciemā.

Lojā, Sējas pagastā bērnudārzā "Bitīte", bijā plānots tualešu un garderobes remonts.

Stjade norāda, ka visiem šiem darbiem izpildes termiņš bija 15.augusts, taču nevienā objektā remontdarbi nav pabeigti un, ievērojot darbu gaitu, darbi netiks pabeigti līdz mācību sākumam.

"Ņemot vērā, ka pašvaldībai nav iespēju nodrošināt alternatīvas telpas izglītības iestādēm un mācību gada sākumā ir nepieciešamas pašlaik remontējamās telpas", 24.augustā pašvaldība paziņojusi SIA "Kvadrs" par līguma laušanu.

Pēc pašvaldības pārstāvju paustā, minētā situācija ir uzskatāma par ārkārtas apstākļiem, kas radušies no pašvaldības neatkarīgu iemeslu dēļ.

Lai nodrošinātu mācību procesa sākšanu 1.septembrī, Saulkrastu novada vidusskolā un pirmsskolas izglītības iestādē "Bitīte" nolemts steidzamības kārtā organizēt remontdarbu pabeigšanu.

Saulkrastu novada domes ārkārtas sēdē 25.augustā nolēma steidzamības kārtā organizēt remontdarbu pabeigšanu gaitenī un mācību kabinetos Saulkrastu novada vidusskolā Atpūtas ielā un bērnudārzā Lojā. Savukārt pārējiem nepabeigtajiem remontdarbiem, tajā skaitā arī balkona hidroizolācijas izveidošanu Zvejniekciema kultūras namā, Atpūtas ielā, kur darbi vēl nav sākti, nolemts organizēt atkārtotu iepirkumu procedūru.

Kā liecina "firmas.lv" informācija, "Kvadrs" pieder Valentīnai Juganovai. Pērn uzņēmums strādājis 6500 eiro apgrozījumu un vairāk nekā 33 000 eiro zaudējumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas