Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aivars Ozoliņš: Politekonomika

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
abacus
a
TP, acīmredzot, ir pārliecināti, ka valdībā bez viņiem nevar. Tas ir mīts. Valdībai un sabiedrībai kopumā beidzot jānotic sev un katram savā vietā godprātīgi jādarbojas savas, savu bērnu un Latvijas nākotnes dēļ. Patreizējā valdība cenšas šo misiju veikt, taču kopā ar lielāko no koalīcijas ļaunumiem tā, šķiet, sāk izskatīties pēc neiespējamās misijas.
mērglis
m
Ozoliņš vienmeer raksta traapiigi , no komentaariem vien tas nojaušams ... nu nepatiik tiem oranžajiem un teepistu aizstaavjiem...
Šampēteris
Š
Paldies Kurmītim, kas Ozoliņa rūpi optimizē apgalvodams, ka pašreiz mums ir labākā valdība Baltijā - "Šiem, kā dzirdams, ekonomikas kritums 2. ceturksnī ir par 3-4 procentiem lielāks". P.S. atvainojos, ka neizmantoju autora krieviskumu un interpunkcijas kļūdu, bet kritērijs liekas spēcīgs.
no malas
n
Kā pats sevi vērtē? Esi idiots vai izliecies?
Kurmītis
K
Aha. Man jau aizdomas bija … :)))
dzeris - Kurmītis
d
Kā tu uzminēji, ka man maksā? Un, zini kas maksā - Soross. Es esmu sorozīds!
Kurmītis
K
Ou, valsts “novesta” !?? A saki, Igauniju arī mūsu “taukmūļi” bedrē noveda? Un Lietuvu ar? Šiem, kā dzirdams ekonomikas kritums 2. ceturksnī ir par procentiem 3-4 lielāks nekā mums? Un pie Eiropas un pasaules finanšu krīzes arī Slakteris vainīgs, ja ?? Dieva vārds, jāsāk domāt, ka tev taču laikam kāds maksā,lai tamlīdzīgas muļķības tiražētu ! Es esmu tālu no vēlmes lielīt vai idealizēt mūsu valstvīrus, bet nu Dienas iebaroto ļautiņu idiotisms brīzām vienkārši pārsniedz jebkuras robežas ... Tu kā – ar personīgo galvu domā tikai pāra datumos ? Ta paņem statistiku un paanalizē un tad te murkšķi tamlīdzības glupības ! Kas attiecas uz Loskutovu un “drošības likumiem” - tas bija sorozītu mākslīgi inspirēts valsts varas čakarēšanas pasākums. Abos gadījumos. Likumu grpozījumi, ja nepamanīji ir pieņamti … Tā klusi un mierīgi un bez kašķiem un neviena Diena vairs pat neiepīkstējās … jo pēkšņi izrādījās, ka krīzes laikā nevienam vairs nav intereses par šo šausmīgo valsts “drošības apdraudējumu” … svarīgākas problēmas uzradās … :) A Loskutovs vispār izrādījās zagļu atamans, tā ka tavi mīļumiņi īstenībā ar savām akcijām piesedza zagļus …. P.S. par kritērijiem tu man tā arī neatbildēji. Nav ko teikt. Cita jau nekā nemaz i negaidīju. Tukšmuldētājs ir un paliek tukšmuldētājs.
dzeris - Kāmis
d
Nu, tā tik vēl trūka, ka Eiropa par to tik runātu un domātu, kā par mūsu Slakteri utt., bet tie, kas par Latviju speciāli interesējas, zina un smejās. Par visu Eiropu , protams, ka pārspīlējums.
kāmis
k
nu par smiešanos visā eiropā tu, maigi izsakoties, muldi. man tā biežāk sanāk uzturēties vienā eiropas valstī . nav jau visa eiropa, bet nu neesmu dzirdējis pat pieminam ne slakteri, ne drošības likumus, kur nu vēl loskutovu.korumpētā prezidenta vēlēšanas vispār pagāja citu notikumu ēnā. toreiz pat apvainojos. kā tā var, tāds eiropas mēroga notikums un ne vārda. tā lūk! p.s. aizvakar gan viena viņu avīze mazliet ierēca par dombrovska ekonomisko stabilizāciju ar -19%
dzeris - Ino
d
Es jau tikai uzjautrinos, kurš tad nopietni strīdēsies ar kurmīšiem.
gm
g
Kurmīt, bez ironijas, Tu škiet pārāk straukts un uzbudināts.
lno
l
Nestrīdies ar to aunu. Viņš taču gadiem deklarēja, ka tikai kurinot inflāciju, var sabniegt ES dzīves līmeni. Ja darītājus patriec no siles, tad arī viņam sākas jauns dzīves posms, kas var beigties pie Šķēles atkritumu konteineriem:)
dzeris - Kurmītis
d
Ipaši apdāvinātiem kurmīšiem skaidroju - kritērijs ir viens - kur ir novesta Latvijas valsts taukmūļu valdīšanas rezultātā. Neskaitot tādus sīkumus, kā klauns Slakteris, par ko smejās visa Eiropa, un daudzus citus sīkumus, kas kurmīšiem , laikam, vai nu nav zināmi, vai nu viņi izliekas, ka nezina, kā epopeju ar Loskutovu, drošības likumiem, parexu, visvairāk korumpētās valsts statusu aiz Bulgārijas, prezidents - kukuļņēmējs, utt. Viss tavu favorītu darbošanās rezultāts.
I.B.
I
Pārsmieties var par tā sauc. kurmīti ! Labs materiāls cilvēkiem, kuri , neziņā, svārstas. Ja nu no viņa komentāriem , nevar ieraudzīt , ka žurkas ( kurjmji ), bēgot atņirdzas, tad nu gan !
Rakstā
R
teiktajam 100% pievienojos. Ļoti precīzi noformulēts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas