Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Saeima atbalsta genocīdu Tibetā?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
edis
e
Kāds zina kurā datumā notika šitā cūcīiba, gribas paklausīties kas tur notika!
Jānis Mārtiņš Skuja
J
Nav šaubu ka Ķīna ir komunistiska valsts kur pie varas ir komunisti; nav šaubu, ka tur tiek pārkāptas cilvēku tiesības, tiesības uz jebkādu religiju (tai skaitā kristietību); nav šaubu ka lētās Ķīnas preces tiek Eiropai un citiem kontinentiem tiek iegūtas cilvēkiem strādājot nesamērīgos darba laikus, apsātkļos un saņemot par to grašus. Tad ko ar savu balsojumu pret ( vai neliekas smieklīgs šajā gadījumā nosaukums "Par Cilvēku Tiesībām VL") vai TP atturoties vai Cilvēktiesību vīrs Saeimā Šmits (LPP/LC) grib apliecināt mums demokrātiskai sabiedrībai kurai būs tiesības neaizmirst šo uz nākamajām velēšanām? Man kauns un bail par šādiem deputātiem, kuri pēc nesenās Latvijas pagātnes, vēl joprojām gatavi pārdoties/atdoties komunistiskajam režīmam apmaiņā pret visādiem naudas un baudas labumiem. Nesaukšu skaļi kā tādus deputātus sauc tautā.. Nav arī brīnums ka mūsu valdība un deputātu lielākā daļa ir bezmugurkaulinieki kuri ielīdīs jebkurā šķirbiņā, nekas ka ož nelabi, bet uz brīdi ir silti un ērti. KAUNS, ja vēl ir saprašana ko šis vards nozīmē...
Normans
N
Te daudz pieminējā Irāku. Tur tomēr bija citas vērtības, kuras piesaista laupītājus. Palasiet "Cīna par Orienta naftu". Skarbi, bet patiesi. Arābu pasaule dzīvoja salīdzinoši mierīgi līdz naftas izmantošanas sākumam. Ar Tibetu ir citādi. Ķīnai nav pat ko zagt tur. Viena no versijām ir tikt pie senajām gudrībām un takstiem, bet es tā kā drusku šaubos vai komunisti uz to pavelkas. Nu labi, kāir, tā ir. Darīsim ko varēsim !
Balsojums
B
Deputātu balsojums par deklarāciju "Par situāciju Tibetā" (24.04.2008.): PAR: 28 1. Āboltiņa Solvita JL 2. Bendrāte Silva JL 3. Circene Ingrīda JL 4. Čepāne Ilma 5. Dobelis Juris TB/LNNK 6. Druviete lna 7. Eniņš Guntis ZZS 8. Grava Uldis JL 9. Grīnblats Māris TB/LNNK 10. Kalniņš Imants TB/LNNK 11. Kalniete Sandra 12. Kampars Artis JL 13. Kariņš Krišjānis JL 14. Laicāns Gunārs 15. Latkovskis Ainars JL 16. Lācis Visvaldis 17. Līdaka Ingmārs ZZS 18. Mūrniece Linda JL 19. Pētersone Karina LPP/LC 20. Putniņš Pauls ZZS 21. Repše Einars JL 22. Rībena Inguna JL 23. Seile Anna 24. Šadurskis Kārlis 25. Štokenbergs Aigars 26. Tabūns Pēteris TB/LNNK 27. Zaķis Dzintars JL 28. Ziedone-Kantāne Ausma JL PRET: 17 1. Buhvalovs Valērijs PCTVL 2. Buzajevs Vladimirs PCTVL 3. Denisovs Oļegs SC 4. Dolgopolovs Sergejs SC 5. Fjodorovs Sergejs SC 6. Golubovs Aleksandrs SC 7. Kabanovs Nikolajs PCTVL 8. Klementjevs Ivans SC 9. Mirskis Sergejs SC 10. Mitrofanovs Miroslavs PCTVL 11. Pliners Jakovs PCTVL 12. Ribakovs lvans SC 13. Rubiks Artūrs SC 14. Sokolovskis Juris PCTVL 15. Tutins Jānis SC 16. Vidavskis Aleksejs SC 17. Zommere Ērika TP ATTURAS: 36 1. Agešins Valērijs SC 2. Aizbalts Vitālijs LPP/LC 3. Ābiķis Dzintars TP 4. Ārbergs Māris TP 5. Barča Aija TP 6. Bērziņš Andris LPP/LC 7. Bresis Vilnis ZZS 8. Brigmanis Augusts ZZS 9. Cilevičs Boriss SC 10. Dalbiņš Juris TP 11. Daudze Gundars ZZS 12. Dukšinskis Jānis LPP/LC 13. Eglītis Jānis TP 14. Feldmane lnta LPP/LC 15. Ģīlis Valdis TP 16. Jaundžeikars Dzintars LPP/LC 17. Kalvītis Aigars TP 18. Klaužs Jānis TP 19. Krauklis Vents TP 20. Kučinskis Māris TP 21. Lagzdiņš Jānis TP 22. Leiškalns Kārlis TP 23. Līdums Leons TP 24. Mackevičs Anatolijs LPP/LC 25. Mirskis Aleksandrs SC 26. Orlovs Vitālijs SC 27. Paegle Vaira TP 28. Pauls Raimonds TP 29. Rugāte Anta TP 30. Strazdiņš Jānis ZZS 31. Ščerbatihs Viktors ZZS 32. Turlais Dainis LPP/LC 33. Upenieks Gunārs ZZS 34. Urbanovičs Jānis SC 35. Ušakovs Nils SC 36. Valers Imants TP NEBALSO: 4 1. Briedis Uldis LPP/LC 2. Pabriks Artis 3. Šlesere Inese LPP/LC 4. Šmits Jānis LPP/LC
Sandris
S
Tikko Zatlera kungs prātīgi pateica LNT intervijā, ka ar atbalstu Tibetai nevajadzētu steigties, neko vairāk būtiski nepaskaidrojot, ja neskaita bažas par Ķīnas sadusmošanos. Nu varēja jau piebilst, ka nav ko steigties, jāļauj apbedīt nokautos, tāpat neatdzīvinās, bet tad gan var papurināt rādītājpirkstu.
Utu Bunga
U
Kent! Paldies par infu. ( Tas par linkiem ). Nedaudz aizdomaajos lasot to informaaciju. Noderees viedoklju dazhaadoshanai. Dzimmij13! Nu pirms tam Tu kentam nedaudz sabrauci virsuu. ( tas par to Iraacku ), bet Pilsonim 07:02 atziisties, ka aizdomaajies par citiem aspektiem. Mans padoms Tev - aizdomaajies nedaudz arii par lielvalstu ilgterminja plaaniem, tad sapratiisi, ka attieciigaas www saites nav domaatas tikai propogandas noluukiem. Informaacijas dazhaadiiba paliidz daudz ko secinaat. The truth is out there.
dzimmijs13
d
-Latvija savā laikā neiestājās par Austriju, Čehoslovākiju un Somiju un gala rezultātā zaudēja pati savu neatkarību!- Jāatzīst, šādā aspektā nebiju aizdomājies. Vipār, viela pārdomām.
GV
G
Laikam tikai tad kad visi: ASV, ES, NATO, ANO, utt., un pats galvenais - Latvijas iedziivotaaji buus sapratushi, ka Latvijas Rebublika ir virtuaala, manipuleeta valsts imitaacija, ko pilniibaa paarvalda Maskavai paklausiiga un piederiiga, relatiivi latviska, bet totaali izvirtusi, apzagusies un nokorumpeejusies chekistu banda, saaksies shiis bandas peedeejais gaajiens uz karaatavaam Doma laukumaa. Huseins to bija daudz mazaak pelniijis, bet dabuuja. Taapeec buusim optimisti un paatrinaasim procesu.
zvirbulēns
z
mani šis vīriņš nekad nav pārsteidzis, arī tagad nē! :)))
abacus
a
TP biedru balsojums nepārsteidz. Pārsteidz bijušais Ārlietu ministrs Pabriks, kurš, izrādās, ignorējis balsojumu. Ja ārlietās tik erudītam vīram nav sava viedokļa, tad kāda jēga bija aiziet no TP? Atvainojos, ja bijuši kādi objektīvi apstākļi, citādi šāda strausa "politika" ir vien nožēlas vērta.
zvirbulēns
z
Muļķības ! Ozoliņš pārspīlējis maķenīt :)))
Pilsonis
P
Politiskā tuvredzība + politiskā muļķība + politiskais egoisms + politiskā nodevība = citas zemes neatkarības zaudēšana tālāk arī savas zemes neatkarības zaudēšana. Ja negribi iestāties par citu - kurš iestāsies par tevi? Latvija savā laikā neiestājās par Austriju, Čehoslovākiju un Somiju un gala rezultātā zaudēja pati savu neatkarību! ASV ir Latvijas sabiedrotais un draugs. Par Zviedriju dikti šaubos? Savulaik jau piekrita Latvijas iekļaušanai PSRS ar visām no tā izrietošām sekām. Anglija un Francija vairāk līdzinās Zviedrijai. Mēs nespējam darboties, bet spējam teikt savu vārdu. Savulaik aprīlī mēs neatbalstījām Igauniju un ko varam sagaidīt no politiskajie egoistiem Saeimā??????????????????????? ??????
ciekurs
c
Būtu tikai apsveicami, ja kents nosodītu vardarbību visā pasaulē. bet viņš, kā es redzu, nosoda tikai amerikāņu vardarbību. kents laikam ir komunistu draudziņš.
***
*
Taču Latvijas parlamentā to atbalsta, izrādās, tikai 28 tautas kalpi, 17 balsoja pret, 36 atturējās, tātad faktiski arī balsoja pret. .................. Kop ā darbā bija ieradies 81 deputāts. 1/5 daļa "ganījās apkārt"
gribat par to parunāt?
g
Kas ar jums notiek? Par ko jūs kļūstat?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas