Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Aivars Slucis reklāmrakstā aicina krievus braukt prom no Latvijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
so
s
Tieši tā- mīlu Latgales dabu un ciest nevaru,ka man Latgalē jājūtas kā Krievijā.Un tādus zinu daudzus. Un ar IQ man viss kartībā. P.S.Interesanti zināt kāda būtu krieviem attieksme pret vāciešiem ,ja tie pēc kara būtu palikuši Krievijā un turpinātu dzīvot, vairoties un vēl savu valodu liktu akceptēt.?
уж
у
Латыши не покупают имущество, не открывают бизнес в Латгале потому, что там русские. ============ Большей глупости я не слышал. Какой у тебя IQ? Вот такие малоумные довели страну до развала.
so
s
Slucka raksts ir kā svaiga gaisa brīze. Tik ļoti apnicis politkorektais kretīnisms. Kad redzu un dzirdu jaunus latviešu puišus katra vārda galā karinām piecstavīgos vemt gribas-tāda tā ''kulturālā mijiedarbība'' ir realitatē.Atcerēsimies mēra UŠAKOVA paraugstundu domē. IUn Ušakovs,krievuprāt ,uzskatāms no inteliģentā gala. p.s.1. Ja krievi aizbrauktu no Latgales,tā atdzimtu.Tik daudzi latvieši nepērk īpasumus skaistajā Latgalē,neuzsāk biznesu,jo baidās no degradētās vides un krieviskuma. 2.Tas nelielais procents lojālo krievu latviešiem NEKAD galvassaāpes nav sagādājis un tie jau tiek uzskatīti par savējiem,kā likums tie runā ar mums latviski un nav ar krievu mediju izskalotām smadzenēm.
lux
l
Pilnīigi piekrītu Slucim par to, ka "šodien - nesaprotami latvieši ir gandrīz vien'[igie pasaulē. kas klanās krievu priekšā. Visi citi, ieskaitot krievus, redz, ka Krievija visur atkāpjas,zaudē un lēnām sabrūk. " Lielisks piemērs, Ušakovs atklāj Rīgas pārstāvniecību Krievijā. Patiesībā nožēlojami.
sets
s
sluci - ta turpinat
Igors
I
Maza piebilde pie iepriekš teiktā , lai komentētāji nepadomātu kaut ko sliktu. Ja Sluca kungs viekāršā un saprotamā valodā vērstos pie krievu " sovetiem " ar aicinājumu paskatīties sev apkārt un padomāt , kāpēc aizvien vairāk Eiropas tautu ar neuzticību un nepatiku skatās uz nelojāliem iebraucējiem , un aizvien vairāk grib , lai viņi šeit nebrauc , vai arī brauc prom - ja viņš būtu teicis - padomājiet par to un izlemiet , vai ir vērts šeit uzkavēties , ja jau jūs tā nemīl - tad man nekas nebūtu pie tā piebilstams.
Bezdievis
B
Slucis spēcīgi kļūdās. Latvijas lielākā problēma ir nevis Latvijas krievi (kuri jau pa lielākoties zin perfekti latviešu valodu, ir ieguvuši pilsonību un adaptējušies vietējā sabiedrībā). Lielāka problēma ir bezdarbs. Latvieši nav pārlieicnāti par nākotni, līdz ar to - nepreces, nerada bērnus vai izbrauc uz ārvalstīm. Ja mājās paliek 2 pensionāri bet viņu 5 bērni ir izbraukuši uz ārvalstīm, tas Latvijai ir milzīgs robs. Nodokļus Latvijai nemaksā, pensionāri jāuztur, dzimstība ir katrastrofāli zema. Visas spēcīgās dzimtas, dzimtu tradīcijas un lielās ģimenes izklīst un pazūd pasaulē. Tā mēs drīz paliksim par pensionāru, valsts ierēdņu un banku/kredītiestāžu darbinieku valsti.
Igors
I
Izlasīju Sluca kunga reklāmrakstu Dienā - jāsaka , ka minētais kungs , nedzīvodams Latvijā , pilnīgi zaudējis realitātes sajūtu. Kaut kādi murgi par Amerikas kosmosa kuģiem pēc 4-5 gadiem , par kaut kādām tehnoloģijām , kas ļaušot iegūt lētu gāzi ( nelaime tikai tā , ka amerikāņu biznesmeņi negribot savā " triumfā "dalīties ar Eiropu ) , par kaut kādiem krievu oligarhiem , kas nabaga godīgos latviešus piespiež ievest no Dienvidamerikas narkotikas un dzen latviešus uz Īriju , par it kā sasniegto neatkarību 1991. gadā , un tā tālāk....Tālāk seko norādījumi , kas Slucaprāt būtu jādara , un , ja tā nopietni ir padomāts par viņa iepriekš sarakstīto , tad nevar saprast - vai Sluca kungs lasītāju " nes cauri " , vai kaut kas nav kārtībā ar viņa galvu.
klucis
k
Amerikā šādiem nacistu mēsliem kā Slucis pat par naudu nedos izteikties lielākajā dienas laikrakstā.
Patriots
P
SLUCI, AICINI LATVIEŠUS ATGRIESTIES DZIMTENĒ UN SAŅEMT BEZDARBNIEKA STATUSU.
klucis
k
O, par nacistu naudu pat Diena danco
Latvietis
L
Dzīvo aiz dīķa un nodarbojas ar demagoģiju. Savu demagoģiju izplati Amerikā. Kāpēc ASV ir citu tautību iedzīvotāji, tiem arī jābrauc projām, kur loģika?
:o)
:
Tev grūti to iedomāties? Tādēļ ka viņš negrib dzīvot de fakto krievijas guberņā, kur pat liela daļa latviešu ir gatavi laizīt pak-ļu migrantiem un kolonistiem!
Helena
H
Diena ir "bedīgi"slavēna ar pedējo laika skandaliem un nezināmas izcelsmes saimniekiem, bet Slucim - gods un slava!
Buba
B
Bēdīgi slavena ( ar augstu korupcijas un valsts nolaupīšanas līmeni) ir Latvija. Slucis ir patriots, gan drusku šerps.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas