Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Alūksnē aizturēti jaunieši par auto zādzībām visā Latvijā

Alūksnes policija aizturējusi divus 1992. gadā dzimušus jauniešus, kuri, iespējams, veikuši auto zādzības dažādās Latvijas pilsētās.

Policijas redzeslokā jaunieši nonāca pēc kāda ceļu satiksmes negadījuma pirmdien, no kura viens iesaistītais autovadītājs aizbēdzis. Pēc kāda laika vainīgā transportlīdzeklis pilsētas nomalē atrasts pamests.

Sekojot pēdām sniegā, policija daudzzīvokļu māju rajonā notvērusi vienu no aizdomās turamajiem, jau iepriekš tiesātu Alūksnes iedzīvotāju, kurš pastāstījis arī par savu sabiedroto.

Tāpat policija konstatēja, ka avārijā iesaistītā automašīna pieteikta kā zagta un atrodas meklēšanā.

Aizturētās personas atzinušas savu līdzdalību sešu automašīnu zādzībās. 2011. gada janvāra un februāra mēnešos Balvos nozagtas divas automašīnas, Siguldā viena, Alūksnē divas un Valmierā viena automašīna.

Jaunieši zaguši automašīnas, kas nav bijušas aprīkotas ar signalizāciju, un nozagtās automašīnas izmantojuši citu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanā, pārvietojoties ar tām no vienas pilsētas uz otru.

Policija arī noskaidrojusi, ka alūksnieši apzaguši vēl vairākas automašīnas un veikuši citas zādzības dažādās vietās visā Latvijā.

Patlaban personas kriminālprocesa 264. panta kārtībā, un tiek lemts par drošības līdzekļa apcietinājuma piemērošanu abiem aizdomas turamajiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ceturtdien Latvijā vietām snigs

Turpinoties aukstam laikam, ceturtdien Latvijā iespējams snigs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas