Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Bijušais VDK šefs: naivi domāt, ka ASV vēstniecība Latvijā nevāc slepenas ziņas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe
l
Par to var tikai priecāties, ka vāc informāciju pret Krieviju, jo šis ļaunuma perēklis nedrīkst palikt bez pieskatīšanas!
borcinsh
b
"...naivi domāt, ka ASV vēstniecība Latvijā nevāc slepenas ziņas" - par slepenu draudziibu ar krieviju...
žuks
ž
"Lielvalstis Latvijas teritoriju izmanto, lai strādātu pret citām valstīm, pret Krieviju, pret Ķīnu," skaidroja Johansons. laikam jau pēdējā sprāta kripatiņas sasalušas ziemas salā. Ko teiks Putins par šo mazohistu, kurš Krieviju nepieskaita pie lielvalstīm! Mao droši vien kapā jau satraucās!
Kuiļu Žanis
K
Izskatās, ka Dienai šodien ir KGBešņiku diena! Sen publiskajā telpā nebija tādā koncentrācijā manīti.
davaj
d
okupantu rokaspuishus-vdk loceklus BEIDZOT uz Tribunalu,nozeidziga rezhima slampas nav nekadi civilie,tapec lai brashi stajas Tribunala prieksha par nemashanu dalibu okupacijas laika organizetaja terora pret musu tautu.
ir gan
i
Slēpjama ir viltotā statistika. Šo to jeņķi jau ir uzzinājuši, bet tas ir nieks.
Zelma Birzniece.
Z
Johansonam parunāt par Krievijas spiegošanu,cenšanos graut Latvijas ekonomiku neļauj Kremļa saimnieks Viņza čekista pieredze Latvijai neder.
Sorķīrā močītājs
S
Šķēlists gan bišku gudrāks par ZZS idiotiem,un saprot,ka kremlis tiklīdz sajūtīs varas smaržu,visas latviskās partijas tiks aizliegtas,un oligarh ar viņu pakalpiņiemi tiks sabāzti cietumā.Žēl gan tās mūsu latviešu tautas,kas nespēj apvienoties pret sātanu,
pamela
p
Laikam vecums uzspiež savu zīmogu.Vai FSB kursos neesat bijis,ka gvelžat tādas muļķības?KAS MUMS slēpjams no ASV,ja viņi mūs sargā un mēs esam kopā vienā arganizācijā NATO?Johanson,ir 21.gs.un jūs vēl arvien domājat ar VDK iezīsto ideoloģijas klišeju.ASV pret mums nedarbosies,jo to dara tādi kā JŪS un jums līdzīgie un ( AŠ )2.Nerunājot par Krievijas vēstniecības un Maskavas nama u.c. midzeņiem.Jūsu viedokli var uzprasīt TIKAI !! LNT un Ēķis !
rekur
r
Johansons ir profesionālis pretizlūkošanā. Ģenerālis ar milzīgu darba pieredzi. Viņš šobrīd ir pensionārs un privātpersona un var komentēt notikumus kā eksperts. Viņš ir kompetents, jo viņš tur ir strādājis. Kurš no jums ir strādājis izlūkošanā vai pretizlūkošanā? Neviens! Kam tad jābūt par ekspertu šaja jomā? Elektriķim, bārmenim vai futbolistam?
taisniba
t
Kapec tad sis noladetais cekists Johansons (pec skata vins liecina ka ir zids) neruna par to, ka tiesi krievi no Krievijas (it ka uznemeji, turisti) un vieteji krievi Latvija ir vislielakie spiegi Latvijas valsti? Ka sis merglis vel nav nospradzis, jo tads ka sis Johansosn ir piedalijies latviesu slepkavosana, izsutisanas.
lux
l
"ASV uzmanības lokā varētu būt, piemēram, vairāki Krievijas uzņēmēji, kas izvērsuši darbību Latvijā. Jo uzņēmums, var izrādīties tikai izkārtne". Neliela piebilde. Nevis "var izrādīties", bet izrādās.
no malas
n
Vecs spiegu likums - runāšana - sudrabs, klusēšana zelts. Vai kāds var formulēt, kas, neskaitot slepenus dokumentus, tautas valodā ir slepena ziņa? Ja kāds izstāsta ārvalsts vēstniekam, ka politiķis Hapugas kungs vakaros apmeklē hokeju, mīl konjaku un sievietes, bet citādi ir idiots, vai tā ir slepena ziņa? Vienlaicīgi tā var būt kādam noderīga svarīga ziņa.
vilis
v
Ne tikai ASV.Tāda nu reiz ir tā pasaule iekārtota.
pro
p
Visas valstis, vismaz lielas valstis, uzmanīgi seko tam, kas notiek kaimiņos un kas tālāk pasaulē. Visos (pārskatāmos ) laikos tā bijis. Cik tas likumīgi un ar kādām metodēm (liela starpība - nopirkt vai šantažēt avotus), tas cits jautājums. Un VDK šajā ziņa ir lieliski speciālisti, varētu teikt - īsti eksperti . Mainās līdzekļi (polonijs!), nemainās metodes. Bet dabiski, ka Latvija nesūtīs kādus speciālus ļaudis uz Mongoliju (kaut gan varbūt arī sūta - dēļ Ķīnas `labākas iepazīšanas`) un otrādi. Tukši satraukties par to ir muļķīgi - ko nevar nopirkt par naudu, var nopirkt par lielu naudu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas