Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Bijušajai KNAB darbiniecei piespriež trīs gadus cietumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
E-vilciens
E
Kādēļ Diena aizmirsa informēt, ka no 3 piespriestajiem gadiem Veipa 2 jau atsēdējusi, -- atlicis tikai 1! Par 30 000 Ls ... veiksmīgs bizness, ienesīgs, rentabls.
haha
h
Nesapratu. Latvijas tiesa tagad zagšanu dēvē par bezdarbību?
J.Sapals
J
Par 33 tūkstošiem latu es esmu ar mieru, lai man piespriež 3 gadus cietumu. Kur es varu piesavināties šos 33 tūkstošus ?
lormor
l
par Vikes krapsanam tika dokumentali atspogulots gramata ,.. protams , ne visa plasuma, ne viss izzists no pirksta
justiicija
j
Varbuut snaikstiijaas kaads cits, bet vinja tikai atbild par pavirsiibu. Bet arii tad sodam jaabuut. Gljebs Zheglovs teiktu - nav soda bez vainas, lai zina kaa aploksnes no seifa pazaudeet. Bet tas ka lielaas figuuras tiek aaraa pret drosiibas naudu jau ir njirgaasanaas par likumu un par valsti kaa taadu.
Elamo
E
Principā jau sods pamatīgs un visa dzīve sačakarēta. Tāds darbs vairāk nespīd un zīmogs pierē uz mūžu. Var jau būt, ka dāma klusiņām sarunāja un snaikstījās gar seifu. Nedomāsim to ļaunāko. A, tam zaglim viena sodāmība vairāk vai mazāk - nekas netiek čakarēts pašam. Dzīvesveids - zagt. Negrib neko labot - nu i lai sēd. Jo ilgāk, jo pašam un pārējiem labāk. Var jau būt, ka pirmo reizi pieķerts, tad jau nedabūs vispār neko. Stipri apšaubāmi vai tāds uzreiz sāks strādāt. Un jakas no balkoniem zog narkotikām, šņabim 99% gadījumos. Pareizi ir tādus zagļus tā kārtīgāk ietupināt - man nepatiktu, ka nevar vairs drēbes izžaut. Un vakaros varētu mierīgāk iziet pastaigā. Un kā tavuprāt pareizi tas viens likums un viena taisnība jāpiemēro? Mjā, par tiem korumpantiem jau cits stāsts. Tur Temīda ir apgāzusies, ne tikai acis ciet.
justiicija
j
Paarmijniecei Veipai - triis gadi. Kreklu zaglim, iespeejams, buus desmit. Bet korumpantus briiviibaa pret drosiibas naudaam. Ap 16. marta notikumu, kur tika fiziski aizskarta sieviete, tagad tiek speeleetas speeliites "sii nebija vainiigaa, bet kura bija, nezinaam" un nav izsleegts, ka tiks meegjinaats noliegt faktu kaa taadu. Viens likums, viena taisniiba visiem!
atbilde
a
kad izskatiis tavu lietu par goda un cienjas aizskarsanu? pat komentos nevar bljaut visu kas ienaak praataa.
pakausis
p
sanāk aptuveni štuku mēnesī atsēdēt un parāds sabiedrībai būs atmaksāts.. glīti :) to pārējo, ko tās darbības aiz sevis pavilka - to jau "neatsēdēsi"..
aizsargs
a
Oligarhi sameta, lai dāma visu noorganizētu. Nu pēc pusgada nāks ārā, brauks ar Mersi.
lormor
l
kad tad tas KRAPNIECES vikes-freibergas LIETAS tiks izskatitas
Sirmais
S
Notiesāja, tātad man jābļauj par lielo pārestību, kas nodarīta "nevainīgam" cilvēkam. Ja attaisnotu, es bļautu: "Tiesneši korumpēti maitas, netiesā zagļus". Tāda ir daudzu komentētāju domāšana!
Lelle
L
Un cik tad dos valsts izlaupītājiem, ja te 3 gadus?1 Tā ka uz visjeļicām velk...
Fimbauers
F
Zagt nav labi!
redz kā
r
Lai iestātos TPJO vai PLL jauniešos taču pat izglītību neprasa, ka tik akla ticība saviem varoņiem un paši nesāk domāt ar savu galvu :) Tā ka jautāt Andžs par izglītību ir lieki ;)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas